Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni godinu dana od lokalnih izbora
Povratak na članak

Vladajuća koalicija pukla u Puli, u Šibensko-kninskoj županiji opasno se trese

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić objavio je da “Koalicija ručna kočnica” više nema smisla. Optužio je Možemo da je glavni kamen spoticanja

Komentari 5

Avatar Đuro išijas
Đuro išijas
15:48 24.03.2022.

Najmanji problem su hotel i igralište, glavni problem u Puli je taj što cijeli grad već desetak godina užasno smrdi po govnima, očito postoji nekakav problem s kanalizacijom, to je u najmanju ruku sramota za jedan turistički grad. Drugi problem su droga i kriminal, Istra je nažalost već dvadeset godina rekorder po broju ovisnika, dok je Pula po policijskoj statistici proglašena najgorim gradom u Hrvatskoj po pitanju nasilja i kriminala. Treći problem je taj što je cijeli grad oronuo, pogotovo centar grada, fasade su očajnom stanju, pločnici također, pola trgovina je zatvoreno puno prije korone, grad je prazan, malo živne kad dođu turisti ali sve u svemu tuga i jad.

VL
MK
milutin kekin
15:20 24.03.2022.

Proći će će još dosta vremena dok ljudi ne shvate da je Možemo! jedna obična uvozna prevara.

VL
NO
nogogaz
05:47 25.03.2022.

Dole komunjare!

VL
Avatar Mudlin
Mudlin
22:52 24.03.2022.

Koalicije raznoraznih sektica vode nas tu gdje jesmo. Limit treba biti barem 15-20 % glasova, ostale grupice "pa-pa". Već godinama neka strančica sa 1,2 posto glasova negdje LJUDIMA kroji budućnost. Fuj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.