Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani nakon sastanka:
Povratak na članak

'Gradonačelnik Zaprešića obećao je sufinancirati još jednog liječnika za Hitnu'

Na sastanku koji je trajao gotovo dva sata građani su predali svoje zahtjeve gradonačelniku Turku

Komentari 7

MM
Marko_Maras
13:22 20.08.2018.

Prema europskim statistikama o broju aktivnih liječnika na 100.000 stanovnika, imamo ih više nego Francuska, koja ima jedan od najboljih zdravstvenih sustava na svijetu. Stvar je u organizaciji, a ne u broju liječnika. Ovakve mjere su placebo, a ne lijek.

VL
DU
Deleted user
13:16 20.08.2018.

Eto kako rekoh izbacajte se, skupite pare i imate jos jednu ekipu. Moze i dvije.

VL
GI
gitara1
14:51 20.08.2018.

Nadam se da ćemo se svi mi aktivnije uključiti u politički život. Ukazivati na propuste, davati prijedloge, zahtjevati doktore, mostove, pregledavati financijska izvješća....Gradonačelnike i svitu koji rade za osobno a ne opće dobro, kažnjavati na izborima bez obzira na stranačkuu pripadnost. Kad žele zamaskirati svoje poslove političari nam bace kost ideologije i dok se mi glođemo oni love u mutnom( sdp, hdz i ostali) Nedosanjani san nitko ne može vratiti. Sućut obitelji.

VL
CR
crodux
13:59 20.08.2018.

nadam se da će da će i SDP povući neke mjere.. npr educirati svoje članove da se ne smije biti pod utjecajem droga ili alkohola ako sjedaju za volan!

VL
GI
gitara1
13:23 20.08.2018.

Nadam se da su i most spomenuli. Zaprešić i Samobor su povezani skelom. U 21. stoljeću, na relativno gusto naseljenom području. Ako hitna ode u Samobor u Zaprešić se vraća preko Zagreba

VL
DU
Deleted user
13:35 20.08.2018.

A tko ce vratiti jedan nedosanjani san, zivot?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.