Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevala himnu

Gradonačelnik Vojko Obersnel čestitao Miji Negovetić

Vojko Obersnel
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
11.08.2015.
u 15:13

- Tako mogu pjevati samo oni najveći; oni kojima je glazba u srcu, a upravo preko njega pronašla si put do svih nas - kazao je Obersnel

Mladoj Riječanki Miji Negovetić koja je na svečanosti obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluje u Zagrebu otpjevala himnu čestitao je u utorak riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

- Uistinu mi je veliko zadovoljstvo u ime Grada Rijeke i svoje osobno čestitati ti na sjajnom nastupu 4. kolovoza u Zagrebu, kada si, pjevajući himnu kod mnogih izazvala emocionalne reakcije. Svi mi iznimno se ponosimo tvojim nastupom, kao što smo ponosni na brojne Riječane i Riječanke koji su sudjelovali u Oluji prije 20 godina - napisao je Obersnel u čestitki dodajući da su se svi koji su Miju slušali uživo ili putem internetskog portala mogli uvjeriti u lakoću njezine izvedbe.

- Tako mogu pjevati samo oni najveći; oni kojima je glazba u srcu, a upravo preko njega pronašla si put do svih nas - kazao je Obersnel dodajući da je pjevati na ovakvoj svečanosti velika čast i da ga kao gradonačelnika posebno veseli što je takvu priliku dobila 13-godišnja Riječanka. 

- Neovisno o tome kakvi su trenutačno tvoji snovi i želje, siguran sam da ćeš u svemu čime se budeš bavila uvijek biti izvrsna, kao što si i sada i što ti i osobno od srca želim.  Još jednom ti čestitam i zahvaljujem što si i ovom prilikom, kao i puno puta do sada, Rijeku predstavila na najbolji mogući način, a veselit će me i ako ovaj Grad bude imao priliku tvoju izvrsnost podržati i stipendijom - naveo je Obersnel u čestitki mladoj Riječanki. 

>> Izvedba himne koja je oduševila sve: Poslušajte još jednom Miju Negovetić 

>> Paradom tenkova završio spektakularni mimohod u Zagrebu

Komentara 14

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
16:12 11.08.2015.

Još samo da je to iskrena čestitka. Onom tko podržava ofrlju nije za vjerovati.

IV
ivan7778
18:07 11.08.2015.

stigla direktiva iz sdp-a da popravi stetu od prije tjedan dana,sto je on teskom mukom i morao napraviti. sdp ne zna kako da objasni svojima da inace nagradjivano pljuvanje sveg hrvatskog nije aktualno dok ne prodju izbori. ali steta jeta je nacinjena i ne moze obersnel vise da je ispravi

TO
TornadoZadar1971
18:56 11.08.2015.

Mija nas je takla u srce...a za ovog je upitno bili i prepoznao kad se himna pjeva kojo je nasa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije