Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cenzura

Gradonačelnik ne želi na svojim presicama Makarsku kroniku

makarska
VL FOTO
15.12.2010.
u 12:55

Uredništvo Makarske kronike Hrvatskom novinarskom društvu prijavilo je makarskog gradonačelnika koji im ne šalje pozive na svoje konferencije za tisak

Uredništvo lista Makarska kronika potužilo se Hrvatskom novinarskom društvu na ponašanje gradonačelnika Marka Ožića Bebeka. Tvrde kako im onemogućava rad ne pozivajući ih na svoje konferencije za novinare i krši Zakon o pravu na pristup informacijama.

Gradonačelnik je, isto tako, u gradskom glasilu Makarsko primorje izjavio kako novinari Makarske kronike dezinformiraju javnost.

 - Na tiskovnu konferenciju ja mogu pozvati koga ja hoću, ali nikoga ne sprečavam da bude nazočan kada dođe - izjavio je jučer Ožić Bebek tvrdeći da ne krši zakon. Uredništvo Makarske kronike naglašava da je riječ o neovisnom glasilu koje pokušava ostvariti pravo na pristup informacijama.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije