Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalna samouprava

Gradonačelnik Benkovca podnio ostavku

benkovac
pixsell
28.10.2009.
u 09:12

Zbog ostavke Željka Katuše, dužnost gradonačelnika će privremeno obnašati zamjenik Mirko Erstić do izbora novog gradonačelnika na prijevremenim izborima.

ZADAR - Željko Katuša od 31. listopada ove godine neće više biti gradonačelnik Grada Benkovca. U priopćenju koje je poslao medijima navodi kako je razlog neopozive ostavke na dužnost gradonačelnika njegovo zdravstveno stanje koje mu, kako naglašava, ne dozvoljava potrebnu predanost tom odgovornom i zahtjevnom poslu. 

- Ispričavam se svim članovima stranke i biračima jer sam, ne svojom voljom, iznevjerio njihova očekivanja. Također se ispričavam svim građanima Grada Benkovca jer ću ovime proizvesti neplanirane aktivnosti i troškove - naveo je u priopćenju Željko Katuša. 

Zbog ostavke Željka Katuše, dužnost gradonačelnika će privremeno obnašati zamjenik Mirko Erstić do izbora novog gradonačelnika na prijevremenim izborima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije