Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE ŠTETE OD POTRESA

Gradonačelnica Siska: Odjeće ima dovoljno, prioritet je voda i konzervirana hrana

Gradonačelnica Siska: Nema ozlijeđenih, zasad sve pod kontrolom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
30.12.2020.
u 08:38

Materijalna šteta je jako velika. Veliki dio kuća i zgrada je neupotrebljiv, prioritet je da ljude smjestimo trajno na puno bolja mjesta, rekla je Ikić Baniček.

Gradonačelnica Siska zahvalila se svima koji su slali pomoć za osobe stradale u potresu i poručila kako su sada voda i konzervirana hrana prioritet te je zamolila ljude da se strpe dok se ne vidi što je najpotrebnije.

- Do dva ujutro sam dočekivala kamione, cijela Hrvatska se uključila i od srca im zahvaljujemo. Molila bih trenutno da se strpe, znam da svi žele pomoći na neki način, ali mislim da je prioritet da detektiramo koje su potrebe ljudi. Odjeće već imamo dovoljno, mislim da je sada prioritet voda i konzervirana hrana - rekla je gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček.

Gradonačelnica Siska: Nema ozlijeđenih, zasad sve pod kontrolom
1/64

- Kod nas je znatno bolja situacija u odnosu na Petrinju i Glinu. Nismo imali smrtnih slučajeva, imali smo pet teških tjelesnih ozljeda, većinom fraktura glave. Materijalna šteta je jako velika. Veliki dio kuća i zgrada je neupotrebljiv, prioritet je da ljude smjestimo trajno na puno bolja mjesta i da ovaj smještaj u sportskim dvoranama bude samo privremen - rekla je Ikić Baniček u HRT-ovoj emisiji Dobro jutro Hrvatska.

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:23 30.12.2020.

Proći će i ova godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije