Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bitka za Metković: 'Dragi Dado, budi muško i suoči se sa mnom'

Mostova Katarina Ujdur poziva svog protukandidata, HDZ-ovca Dalibora Milana, da objasni što misli o Jambi
28. svibnja 2017. u 20:11 19 komentara 4858 prikaza
Foto: Facebook

Bitka za gradonačelničku poziciju u Metkoviću zahuktava se uoči odlučujućeg drugog kruga sljedeće nedjelje. Nakon što je HDZ-ov izazivač Dalibor Milan zvan Dado putem stranačkog Facebook profila optužio Most i aktualnu gradonačelnicu za pokušaj manipuliranja, Katarina Ujdur mu je uzvratila javnim pozivom na sučeljavanje.

Ovaj poziv uslijedio je nakon što je Dado napao Katarinu i njenu ekipu da sugrađane i njihove glasove pokušavaju potkupiti s paketom Domaćica i deset deka kave.

Da umjesto razvojnih projekata i radnih mjesta Metkoviću nude kekse, umjesto zajedništva podjele i umjesto tolerancije i suradnje – uvrede na račun svih koji im se ne dive. 

Gradonačelnica je potom uzvratila izazivaču, on joj je u međuvremenu opet odgovorio putem stranačkog profila, a javnost očekuje nova oštra Facebook sučeljavanja. Možda se susretnu i u četiri oka. 

Boban Ževrnja Lokalni izbori Bulj pozvao Bobana na sučeljavanje i ustvrdio da će biti "krađe glasova" Zagreb: Održana sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a Lokalni izbori HDZ kreće i u osvajanje Mostove utvrde Metkovića: Ovo su im glavni ciljevi u 2. krugu! Božo Petrov i Katarina Ujdur Drugi krug Za pravu pobjedu HDZ bi trebao osvojiti Split, a Most Metković
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • kodamesepita:

    ajde Kate. .reci ti nama Šta ti misliš o Bulju i Orepiću? koje su točno njihove kvalitete i sto ih osposobljava voditi npr.. županiju ili grad ?

  • markopekic:

    Bosko je rekao da su mostovci slozni, dabi poginuli jedni za drugog. Most se nebori za fotelje samo su 3 mjeseca ucjenjivali tko ce dati vise fotelja, kada su odabrali HDZ opet su ucjenjivali jos 3 mjeseca da vlada nije ... prikaži još! formirana nisu bili vjerni partneri sada bi i trece izbore.

  • jadrmatic:

    Eto, konačno da i vidimo drugi ešalon sekte Most, to su oni sljedbenici velikog vođe Petrova koji uglavnom u tišini odrađuju zadatke koje im je naložio guru. Što reći, osim da nisam impresioniran navedenom kandidatkinjom, zaista izgleda kao autentična pripadnica ... prikaži još! sekte, odnosno kao osoba slomljene volje, osoba bez svoga 'ja' koja uglavnom ponavlja ono što su joj rekli da ponovi.