Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bacila mu rukavicu

Bitka za Metković: 'Dragi Dado, budi muško i suoči se sa mnom'

Foto: Facebook
28.05.2017.
u 20:11

Mostova Katarina Ujdur poziva svog protukandidata, HDZ-ovca Dalibora Milana, da objasni što misli o Jambi

Bitka za gradonačelničku poziciju u Metkoviću zahuktava se uoči odlučujućeg drugog kruga sljedeće nedjelje. Nakon što je HDZ-ov izazivač Dalibor Milan zvan Dado putem stranačkog Facebook profila optužio Most i aktualnu gradonačelnicu za pokušaj manipuliranja, Katarina Ujdur mu je uzvratila javnim pozivom na sučeljavanje.

Ovaj poziv uslijedio je nakon što je Dado napao Katarinu i njenu ekipu da sugrađane i njihove glasove pokušavaju potkupiti s paketom Domaćica i deset deka kave.

Da umjesto razvojnih projekata i radnih mjesta Metkoviću nude kekse, umjesto zajedništva podjele i umjesto tolerancije i suradnje – uvrede na račun svih koji im se ne dive. 

Gradonačelnica je potom uzvratila izazivaču, on joj je u međuvremenu opet odgovorio putem stranačkog profila, a javnost očekuje nova oštra Facebook sučeljavanja. Možda se susretnu i u četiri oka. 

Komentara 19

KO
kodamesepita
20:43 28.05.2017.

ajde Kate. .reci ti nama Šta ti misliš o Bulju i Orepiću? koje su točno njihove kvalitete i sto ih osposobljava voditi npr.. županiju ili grad ?

JA
jadrmatic
20:20 28.05.2017.

Eto, konačno da i vidimo drugi ešalon sekte Most, to su oni sljedbenici velikog vođe Petrova koji uglavnom u tišini odrađuju zadatke koje im je naložio guru. Što reći, osim da nisam impresioniran navedenom kandidatkinjom, zaista izgleda kao autentična pripadnica sekte, odnosno kao osoba slomljene volje, osoba bez svoga 'ja' koja uglavnom ponavlja ono što su joj rekli da ponovi.

MA
markopekic
20:42 28.05.2017.

Bosko je rekao da su mostovci slozni, dabi poginuli jedni za drugog. Most se nebori za fotelje samo su 3 mjeseca ucjenjivali tko ce dati vise fotelja, kada su odabrali HDZ opet su ucjenjivali jos 3 mjeseca da vlada nije formirana nisu bili vjerni partneri sada bi i trece izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije