Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANĐELKO NOVOSEL
Povratak na članak

Gradnja apartmana i uriniranje po Plitvicama moraju stati

Ravnatelj Anđelko Novosel
 o tome kako zaštititi NP Plitvička jezera od devastacije

Komentari 8

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
09:00 23.07.2016.

nekim državama je Bog dao pamet,a nekim prirodne ljepote...nakon ovog teksta očito je da nama pameti nedostaje u obilju....

VL
CU
cupus
09:06 23.07.2016.

Graditi treba van parka a prioritet trebaju imati posjetitelji koji su smjesteni u naseljima u blizini parka

VL
Avatar links
links
09:26 23.07.2016.

od 90-ih se ravnatelji postavljaju po stranačkim i rodijačkim vezama i tako Park i izgleda, od ponajbolje firme u Hrvatskoj ste napravili cirkus, svi trpaju u svoje džepove, ništa se ne ulaže, samo naplaćujete parking, ulaznice i iznajmljujete sobe, sramota, nema više onog kadra prije 90-ih kada se živjelo za Plitvice i sa Plitvicama i odgovorno odnosilo prema prirodi i firmi, tko je sada ovaj novi klaun, tko ga je postavio???koje su mu reference?

VL
FR
franjom18
09:49 25.07.2016.

graditi ne, a pisati je prirodno od postanka svijeta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.