Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u prometu

Građevinska dizalica pala s kamiona tvrtke Duca i usporila promet

dizalica
Filip Brala/PIXSELL
12.01.2010.
u 10:13

Građevinska dizalica prevrnula se i pala s kamiona na križanju cesta Hrvatskog sabora i Put Bokanjca. Dizalica je prepriječila put pa se otežano vozilo.

ZADAR - Građevinska dizalica prevrnula se s vučnog vozila u vlasništvu poduzeća Duca jutros oko 9 sati na križanju ulica Hrvatskog sabora i Put Bokanjca.

Dizalica je prepriječila put vozilima pa se promet odvijao jednim kolničkim trakom.

Iz zadarske policije izvijestili su kako nije bilo ozlijeđenih, a očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine vozača kamiona koji je vukao prikolicu s dizalicom.

Nešto iza 11 sati slična se nezgoda dogodila i u mjestu Privlaka. Naime, tamo se prevrnula prikolica sa ciglom koju je vukao šleper u vlasništvu 26-godišnjaka.

Promet se također odvijao jednim kolničkim trakom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije