Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split uoči Pridea
Povratak na članak

Građanska inicijativa zakasnila jedan dan s prijavom okupljanja

Splitska je policija Građanskoj inicijativi za obranu rive, koja je najavila svoj skup u subotu u 13 sati na rivi, odgovorila kako bi za skup, za koji zahtjev nije predan pet dana prije, trebale biti posebne okolnosti.

Komentari 6

BE
belimo
20:11 06.06.2012.

Neka se nebo otvori i sasuje kišu i led u pravom trernutku........

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
21:01 06.06.2012.

'Ne treba dolijevati ulje na vatru jer svi koji to rade, rade loše...' ... Tako veli đon-obraz Ostojić, a upravo on i njegova kamarila najviše raspiruju tu vatru i krše zakone donesene od strane demokratski izabrane vlasti

VL
OK
okus
23:57 06.06.2012.

Splicani - zatvorite sve kafice, trgovine i radnje na rivi u to vrijeme. Spustite rolete, zatvorite skure, otidite na kavu negdje drugdje. Ostavite im cijelu rivu neka budu tamo sami. Pa nek se sebi ponose.Skup s ministarskom kamarilom.

VL
MA
Mate
08:55 07.06.2012.

Da li je itko postavio pitanje društvu iz homo i lezbo seksualaca ZAŠTO ONI SVOJOM PARADOM VRIJEDJAJU NA HETERO SEKSUALCE. Zar mi nemamo pravo izraziti svoje protivljenje njihovoj paradi (ako je to uopće nekakva parada). Čim netko drugčije misli, ondaa je taj homofob i slično, jer ne želi trpjeti vrijedjanje od nastranih. Neka oni budu nastrani koliko god hoće, ali od toga se ne pravi svečanost. Izgleda da je nastrano postalo normalno. Tužno, tužno, da tužnije ne može biti.

VL
ZO
zornjak
09:02 07.06.2012.

Ovakve protunarodne manifestacije, mogu se nametati samu prisilno - uz pratnju debelih kordona naoružanih specijalaca

VL
ZM
zmija
21:47 07.06.2012.

nemojte biti staromodni i necivilizirani, pošto ova vlada za pola godine nije uspjela ništa organizirati osim povećanja poreza, cijene struje, goriva, plina, cestarina,...smanjenja broja radnih mjesta i radničkih prava,... uspjela je organizirati jednu paradu ponosa. nemojte im kvariti uspjeh, neka se ponose, a vjerujte ako im ne pridajemo pozornost ponositi ćemo se i mi i pokazati dostojanstvo i civliziranost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.