Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski fenomen?

Građane uznemirio misteriozni zvuk, poslušajte što su čuli!

Kanađane uznemirio misteriozni zvuk
YouTube
02.09.2013.
u 14:31

Nagađanja o zvuku kretala su se od toga da je riječ o potresu ili elektromagnetskoj aktivnosti do toga da su zvukove proizveli gradski radnici.

Misteriozni zvukovi s neba zbunili su i uznemirili Kanađane, a nije dugo trebalo ni da krenu teorije zavjere. I dok broj pregleda snimke neobičnog zvuka premašuje pola milijuna pregleda, gradonačelnik kanadskog Terracea umiruje javnost objašnjenjem da je riječ o pojavi poznatoj pod nazivom "nebeske trube".

"Činilo se ili kao da dolazi s neba ili da dolazi iz dubine Zemlje, bilo je jako glasno", ispričala je Mandi Campbell koja se uz misteriozan zvuk probudila.

Nagađanja o zvuku kretala su se od toga da je riječ o potresu ili elektromagnetskoj aktivnosti do toga da su zvukove proizveli gradski radnici, piše The Blaze. Glasnogovornica grada Alisa Thompson rekla je kako će gradski radnici ponoviti posao koji su radili kako bi se uznemireni građani uvjerili u porijeklo zvuka.

Ipak, teorije zavjere teško će biti poljuljati s obzirom na to da je ovaj neobičan zvuk postao svjetski fenomen. Naime, misteriozni zvuk zabilježen je na raznim lokacijama diljem svijeta. Tako je, primjerice, u siječnju 2012. radiopostaja u kanadskom gradiću North Battlefordu bila zatrpan pozivima građana koji su čuli neobičan zvuk.

U prilog toj teoriji, na YouTubeu se mogu naći brojne snimke sličnog zvuka koji su svjedoci opisali na isti način. Kako zvuči taj misteriozni zvuk možete poslušati u priloženom videu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije