Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMA KURIKULUMA
Povratak na članak

Gradivo će se znatno reducirati, nastava i dalje po predmetima

Prema ocjeni stručnjaka, ministar Mornar dobro je detektirao prioritete

Komentari 7

VL
vlatx
19:19 02.07.2014.

I tako se svi slažu oko svega i sve ostaje na riječima. Svaki novi ministar donese neku svoju revoluciornu ideju i za nju se bori do kraja mandata a onda dođu izbroi i novi ministar odustane od te revolucije i pokrene svoju revoluciju i tako u krug. Tako je u svim ministarstvima i kada se to tako sagleda primjeti se da ni jednoj dosadašnjoj vladi nije stalo da se nešto napravi već da se samo sačuva fotelja što duže.

VL
OL
olrajt
20:21 02.07.2014.

...pa ...ljudi moji ?...što to ovi rade ??...do početka nove školske godine je 60 (šesdeset)dana a oni bi pravili reformu i modernizirali školstvo!!!!!.....eeeeeeee!!!!

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
11:47 03.07.2014.

Ovi iz partije ponovno samo predlažu... A sprovesti neku odluku nikako ne mogu...

VL
SL
_Slavonac_
15:26 03.07.2014.

Država neće napredovati ni u kojem smislu pa tako ni u školskom sustavu sve dok su kukurikavci na vlasti

VL
OL
olrajt
20:24 02.07.2014.

...pa da ispravite ono što je učinio onaj čudni ministar prije ovoga -treba najmanje dvije godine ,a da se dođe na ono ,što je onaj čudni čovjek zatekao, prije nego što je počeo uništavati!!!

VL
Avatar dva4u
dva4u
20:44 02.07.2014.

baš super... neka što više gradiva izbace iz škole... pa da nam djeca nakon gimanzije budu k'o mali ameri - nemaju poma ni o čemu, da se skoro ne znaju potpisati...

VL
Avatar dva4u
dva4u
20:47 02.07.2014.

kako to da su sada odjednom djeca "preopterećena"??' pa jedini posao na svijetu im je učenje. što fali nama koji smo naučili više? kome to šteti? ja do sada nisam primijetila da mi je IŠTA što sam naučila štetilo... čovjekk nikad ne može znati previše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.