Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Graditi ruglo kao što je hotel u Postirama ravno je gospodarskom zločinu

Kada sam kao obveznik drugog mirovinskog fonda čuo da su baš mirovinski fondovi kupili taj postirski mastodont, zamračilo mi se pred očima. Zar će moja mirovina ovisiti o ovakvim poslovnim transakcijama bez duha i stila?

Komentari 3

PD
plavi-devet
12:58 05.09.2022.

Akademici sute jer su teski supci koji zele svoj dio kolaca.

VL
AN
AntonSevel
08:28 06.09.2022.

Devastacija naše obale se nastavlja, pogotovu ovim ružnim neljudskim skupim hotelskim kompleksima. Trebalo se ugledati na Corsica-u u kojoj su se lokalci u velikim uličnim demonstracijama I otporu protiv gradnje i investicija u luksuzne hotelske lance i općenito zabrani tih ružnih velikih hotelskih nadelja, uspjeli oduprijeti u 60-tim prošlog stoljeća, ali uz ljudske žrtve odnosno nekoliko desetaka ubijenih demonstranata u sukobima s policijom. Corsica je danas zato čista i ambijent nije narušen ovim neljudskim svemirskim građevinama, a zaradu od turizma uživa lokalnoj stanovništvo iznamljujući svoje male kapacitete u pansionima, malim obiteljskim hotelcicima i sobama.

VL
Avatar Asterix
Asterix
10:00 05.09.2022.

Pa u tvojim novinama je prije 2 dana bio intervju s arhitektom Nikolom Bašićem baš na tu temu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.