Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U AUSTRIJI
Povratak na članak

Gradišću dojadilo i u ponedjeljak prekida zatvaranje: 'Stanovništvu je dosta'

U jedinicama intenzivne njege u gradišćanskim bolnicama stanje je i dalje dramatično. Broj novozaraženih u laganom je padu, a sedmodnevna incidencija nešto ispod 200.

Komentari 6

US
Usputni
15:58 14.04.2021.

Napokon je pocelo razmisljanje svojom glavom i sluzenje svojim interesima, a ne interesima svjetskih bilionera i WHO-a! Problem je sto su nase vlasti i dalje u cvrstom zagrljaju WHO-a i svjetskih centara moci.

VL
DU
Deleted user
13:46 14.04.2021.

Bar jedan relativno pametan...

VL
IL
ilustrator
15:57 14.04.2021.

socdemokrat, a ravnozemljaš...ni moguće

VL
PV
prcko.vita
18:53 14.04.2021.

Ja razumijem da im je dojadio vječiti lockdown, ali ova izjava je ustvari predaja i izdaja, virus je pobjedio, mi se predajemo. Bravo. Moglo je i pametnije, npr, onako kako su Kinezi napravili, zatvorili apsolutno sve na 20 dana, virus nije imao mogućnosti da se širi, nestao, umro virus, a narod Kine dalje živi normalne živote, mislim da je ova verzija mrvicu pametnija i bolja, ali tko sam ja da mislim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.