Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reportaža iz Velike Gorice

Ovaj grad na ulazu u Zagreb ubrzano se širi, modernizira i postaje jedno od najboljih mjesta za život u Hrvatskoj

17.12.2023.
u 10:27

No Velika Gorica neće više biti poznata samo u Hrvatskoj već i u svijetu jer će se tu graditi kamp hrvatske nogometne reprezentacije za koji se dugo vremena tražila pogodna lokacija.

Komentara 20

ZA
!zagreb!
11:07 17.12.2023.

Gorica praktički i jest Zagreb. Administrativno nije ali realno jest.

TE
Testera
10:38 17.12.2023.

Zbog nekakvog nogometnog kampa će postati poznat u svijetu ha ha ha, kakve gluposti se mogu pročitati.

RA
Raptor
12:04 17.12.2023.

Ima istine da je Velika Gorica grad dobar za život. Pozicija izmišljena, savršena. Ima još pozitivnih rješenja, ali Gradonačelnik i njegov šef i Premijer govore nerealno o Gorici. Najvredniji prostor u centru je devastiran, zagađen izmetom golubova i nije jasnoo kako sanitarna inspekcija dozvoljava prodaju hrane. Spomenik ljudskoj gluposti i korupciji. Najvredniji pristori u gradu dani su u koncesiju pravomoćno osuđenom kriminalcu i to je ruglo i primjer katastrofalnog upravljanja resursima. Podzemna garaža i parkiralište ruglo grada. Promet kroz centar katastrofalan. Gorica kadrovski devastirana. Na čelu gradskih poduzeća slabo obrazovani stranački kadrovi, nepotizam do neba. Najlošije uređen centar grada u Hrvatskoj. Spomenik nesposobnosti i korupciji. Trava se ljeti kosi samo na Trgu koji nosi ime prvog hrvatskog Predsjednika.. Previše trgačkih centara. Ništa se ne proizvodi. Bivšem Gradonačelniku sudi se zbog korupcije. Kamp HNS-a je dobra stvar. Treba pričati o postignućima, ali gradske vlasti nemaju veličinu da progovore i samokritički. Gorica se razvija ali presporo. Ne koristi u dovoljnoj mjeri kadrovski potencijal. Kadrovi se postavljaju steanački. Gorica je taoc korumpiranih stranačkih kadrova i skromnog znanja onih koji donose odluke. Slika o idealnom se može prodati nekome tko ne razmišlja glavom i nema sposobnost kritičkog mišljenja. Ali ima i ljudi koji imaju zdrave oči i koji znaju kritički promišljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije