Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodosplit:
Povratak na članak

'Gradili smo i gradit ćemo brodove, najsloženije i najbolje u svojoj klasi'

Od početka restrukturiranja uplatili smo više od 811 milijun kuna poreza i doprinosa u državni proračun, a našim smo radnicima isplatili više od 900 milijuna kuna neto primanja, koji su 20% viši od prosjeka metalske industrije Hrvatske, kažu u Brodosplitu

Komentari 6

Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:27 18.02.2019.

Bravo! Cudio sam se onome "smjelom" clanku sa onoliko insinuacija i optuzba na racun Brodosplita. Sada sam zahvalan za ovaj odgovor kojemu sam se usput i nadao. Stvarno je suludo usporedjivati 3.maj i Uljanik u bilo kojem pogledu sa aktualno i zadnjih godina profitabilnim Brodosplitom. Isto tako je izsmijavanje situacije da ne prave onoliko brodova kao Uljanik sasvim bizarno. Ta "strucna" kritika ipak podsjeca na drskost vecih ljevicarskih vodja kao Milanovica i malih ..sitnih kao Miletica koji ni o cemu nemaju blgoga pojma niti ijednoga uspjeha u cijeloj karijeri ali unatoc tome glasno i bjesno svima pametuju. Da se takvi ne stide sa toliko puta dokazanim ne znanjem javno i bucno drugima pametovati i svaki put opet pred svima ostati kao neznalica spustenih gaca je vec stvar za psihoanaliticare. Bravo Brodosplit i dalje tako!

VL
SA
samoborka
18:02 18.02.2019.

Eto na sto je pao Vecernjak i njegovi rezimski novinari..Doseg im je laganje,blacenje, Srbija i Karleusa. Brodosplite, tuzite doticnog novinara i Vecernji!

VL
RE
reborn
22:30 18.02.2019.

Bez obzira na ogromni gubitak i financijske dubioze koje su generirali 3. Maj i Uljanik, ipak su NEKIM pojedincima te firme donijele i ogromne provizije, zarade i bonuse. Naravno da je NEKIMA u interesu zadržati takav model gdje drugi saniraju njihove gubitke, pa u tom smislu treba i čitati originalni, jadni tekst na kojeg je Brodosplit morao reagirati.

VL
DU
Deleted user
13:50 18.02.2019.

Dobo je da gade najslozenije i najbolje u svojo klasi. Znaci kavaliteta i zanje na visini. Zaboravali su napisati o efikasnosti. Da li su i zarade na visine evropskih?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.