Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogomet

Gradili prijateljstvo uz najvažniju sporednu stvar na svijetu

nogomet (1)
presnimila Lj. Risek
31.08.2011.
u 11:19

Bistrović: Na rastanku je bilo i suza i emocija, a mali nogometaši razmijenili su brojeve telefona i mail-adrese te si ponovni susret obećali dogodine.

Nakon petodnevnog druženja na nogometnim igralištima u Bednji i Vidmu, dvjestotinjak malih nogometaša iz Cvetlina, Vrbna, Bednje, Višnjice i Vidma sa žaljenjem su završili ovogodišnji susret u 4. međunarodnoj školi nogometa, što je u dvije prekogranične sredine održana četvrtu godinu zaredom. Troškove održavanja škole, koja je zamišljena kao mjesto na kojemu će se djeca iz pograničnih naselja upoznati kroz veselu prezentaciju nogometa te tako stečena poznanstva i prijateljstva nastaviti njegovati i kao odrasli, pokrile su općine Bednja i Videm te Grad Lepoglava.

Na otvaranju, upriličenom na nogometnom igralištu u Bednji, svu djecu, voditelje, trenere i ostale sudionike pozdravili su predstavnici tih sredina – Friderik Bračić, Mirko Bistrović i Alojz Gredelj. Svečanosti otvaranja nazočile su i ravnateljice škola u Bednji, Vidmu i Višnjici, a uime organizatora Međunarodne zabavne škole nogometa – zagrebačkog Ureda danske nevladine udruge CCPA-OFFS, otvorila ju je Marija Damjanović.

– Neizmjerno nam je drago što smo, i unatoč teškoj financijskoj situaciji, i ove godine uspjeli organizirati nogometnu školu. O tome koliko su djeca zainteresirana za takav oblik druženja govori i podatak da su općinske službe cijelo ljeto zvali roditelji pitajući hoće li se i kada održati već tradicionalno nogometno druženje. Ista iskustva imaju i naši susjedi iz Vidma – kazao je Bistrović.

Slijedom tradicije, škola je prigodnim kulturno-umjetničkim programom zatvorena u Vidmu, a uz mnogo emocija, pa čak i suza te razmjenu telefonskih brojeva i mail-adresa, mali nogometaši ponovni su si susret obećali – dogodine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije