Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Gradi se novih 50 prodavaonica

11. prosinca 2008. u 17:41 32 prikaza

SVETI KRIŽ ZAČRETJE – Roses Fashion Outlet, iako tek nedavno otvoren, počinje s pripremnim radnjama za proširenje, odnosno gradnju druge faze centra, i to godinu dana prije predviđenoga plana. Na dodatnih 9000 četvornih metara sagradit će se 50 prodavaonica, a investicija je vrijedna 20 milijuna eura.

Dosad je u gradnju prve faze centra uloženo 30 milijuna eura. Roses Fashion Outlet privukao je već ovih dana mnogo kupaca, a veliko zanimanje imaju i zakupci prodajnog prostora, tako da će gradnja druge faze centra početi već u veljači sljedeće godine, a otvaranje se planira za jesen 2009. godine.

Prodajni prostor počinje se iznajmljivati ovoga tjedna, a stupanj prediznajmljenosti već sada – prije nego što su prostori uopće stavljeni na tržište – iznosi 30 posto. Druga faza, koja će zaokružiti cijeli projekt Roses Fashion Outleta, gradi se prije svega zbog zakupaca koji zbog organizacijskih razloga (nisu bili dovoljno zastupljeni u Hrvatskoj, nisu imali robe za outlet ili nisu bili izravno prisutni u Hrvatskoj) nisu stigli iznajmiti prostor u prvoj fazi gradnje centra, piše u priopćenju Roses Fashion Outleta, u kojemu se trenutačno na 16.000 četvornih metara nalazi više od 100 najpoznatijih svjetskih modnih brandova, čije su cijene trajno snižene od 30 do 70 posto.Norveška rukometna reprezntacija
Hrvatska u finalu
Pogledajte što norveški mediji pišu nakon poraza, još ne mogu vjerovati da neće u finalni boj
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj