Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAČRETJE U veljači počinje druga faza gradnje Roses Fashion Outleta

Gradi se novih 50 prodavaonica

11.12.2008.
u 17:41

SVETI KRIŽ ZAČRETJE – Roses Fashion Outlet, iako tek nedavno otvoren, počinje s pripremnim radnjama za proširenje, odnosno gradnju druge faze centra, i to godinu dana prije predviđenoga plana. Na dodatnih 9000 četvornih metara sagradit će se 50 prodavaonica, a investicija je vrijedna 20 milijuna eura.

Dosad je u gradnju prve faze centra uloženo 30 milijuna eura. Roses Fashion Outlet privukao je već ovih dana mnogo kupaca, a veliko zanimanje imaju i zakupci prodajnog prostora, tako da će gradnja druge faze centra početi već u veljači sljedeće godine, a otvaranje se planira za jesen 2009. godine.

Prodajni prostor počinje se iznajmljivati ovoga tjedna, a stupanj prediznajmljenosti već sada – prije nego što su prostori uopće stavljeni na tržište – iznosi 30 posto. Druga faza, koja će zaokružiti cijeli projekt Roses Fashion Outleta, gradi se prije svega zbog zakupaca koji zbog organizacijskih razloga (nisu bili dovoljno zastupljeni u Hrvatskoj, nisu imali robe za outlet ili nisu bili izravno prisutni u Hrvatskoj) nisu stigli iznajmiti prostor u prvoj fazi gradnje centra, piše u priopćenju Roses Fashion Outleta, u kojemu se trenutačno na 16.000 četvornih metara nalazi više od 100 najpoznatijih svjetskih modnih brandova, čije su cijene trajno snižene od 30 do 70 posto.



Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije