Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Markov trg

Građanska inicijativa mladih premijeru Milanoviću donijela cijev

Građanska inicijativa mladih premijeru Zoranu Milanoviću donijela cijev
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
03.07.2014.
u 11:05

Prije početka sjednice Vlade, članovi Građanske inicijative maldih premijeru Zoranu Milanoviću donijeli su novu cijev ponukani njegovom izjavom stanovnicima poplavljene Gunje da je svjestan koliko je teško osušiti stan jer je njemu lani pukla cijev.

- Čuli da ima problema s instalacijama kod kuće. Nadamo se da će se naša solidarnost prenijeti na njega i da će u skorije vrijeme pomoći ljudima na poplavljenim područjima ili otići - kazali su prije ulaska u Vladu, piše 24 sata.

>> Milanović: Znam koliko traje isušivanje, meni je jednom pukla cijev u stanu

Komentara 13

SR
sumski_razbojnik
12:04 03.07.2014.

Bože nas sačuvaj od druga milanovića ali i od drugova iz ove "građanske" inicijative.

SW
swic
12:17 03.07.2014.

Prvi put kada je bio u selu rekao je lijepo vam je selo , mos mislit voda to krova on daje taku izjavu . Drugi put i njemu je pukla cijev , takve izjave nemogu dat ni prvacici .

DU
Deleted user
12:09 03.07.2014.

Principijelno sam protiv svih mogucih "gradjanskih" inicijativa jer one u vecini slucajeva zastupaju iskljucivo interes jedne uske grupe ljudi! Ali, ovaj puta su pokazali smisao za humor ali i osjecaj za trenutacnu situaciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije