Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJANSKI OPORBENI ZASTUPNIK ĐORĐE MIKETIĆ
Povratak na članak

Građani Srbije su odlučni: 'Može i mora drugačije. Dosta nam je suživota, hoćemo život'

Beograđani su često na ulicama. Nekada je to skup susjeda koji prosvjeduju protiv divlje i tajkunske gradnje, nekad se bune roditelji protiv skrivene privatizacije predškolskih ustanova ili žene zbog učestalog femicida, ali ovi prosvjedi objedinili su sve te pobune, smatra zastupnik stranke Zajedno u Skupštini Srbije, pisac i aktivist

Komentari 5

Avatar Idler
Idler
09:29 26.05.2023.

Opet vijesti iz....Norveške 😜

VL
DX
dario-xx
08:56 26.05.2023.

Ma nemoguće, u zemlji pasulja i opanaka cveta cvece, med i mleko, nije tamo loše kao na zapadu...

VL
Avatar PANEM
PANEM
10:31 26.05.2023.

Kaže Azem Vlasi ne interesira ni 1% Albanaca što se tamo događa no imamo simpatije za nemir. Identičan osjećaj u Hrvatskoj plus dodatak "kasno Srbi kasno ste se sjetili ipak je trebalo 1991"

VL
FR
FranjoTT
09:32 26.05.2023.

Ne znam da li mi Plenković vuče na Vučića ili Vučić na Plenkovića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.