Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Građani šokirani: Čistačice izlijevale otpadnu vodu punu kemikalija u more

Građani šokirani: Čistačice izlijevale otpadnu vodu u more, vlasnik 'nije upoznat sa situacijom'
Foto: Screenshot/Facebook
13.05.2020.
u 18:02

Nakon što su shvatile da ih se snima, čistačice su se povukle prema prostorijama objekta.

Građane u Splitu jučer je šokirao prizor kojega su zatekli u poslijepodnevnim satima. Naime, na videu koji se proširio društvenim mrežama, a objavljen je na Facebook stranici 'Doktore, hitno' može se vidjeti kako čistačice izlijevaju otpadnu vodu u more nakon što su čistile prostorije jednog objekta. Pretpostavlja se kako je voda prepuna kemikalija

Nakon popuštanja mjera, većina ugostiteljskih objekata se čisti i priprema za otvaranje.

Nakon što su shvatile da ih se snima, čistačice su se povukle prema prostorijama objekta. 

Slobodna Dalmacija obratila se vlasniku koji je rekao kako nije upoznat sa situacijom. 

- Ukoliko se radi o dezinfekciji našeg kluba, nju ne vrši nitko od naših zaposlenika, već za to angažiramo vanjske tvrtke. Kako naš beach bar trenutno nije otvoren uslijed pandemije koronavirusa, jučer na Bačvicama nije bio prisutan nitko od vlasnika, niti voditelja kluba. Zbog toga nismo ni upoznati sa situacijom, ali ćemo svakako provesti interno istraživanje i donijeti odluku sukladno njemu, navode. 

Ključne riječi

Komentara 5

SO
Sotona
18:10 13.05.2020.

Slobodna Dalmacija obratila se vlasniku koji je rekao kako nije upoznat sa situacijom. On je uvijek mislio da bacaju normalno na cestu.

EH
enigmus-hr
18:35 13.05.2020.

A kada perete doma to sve završi gdje?

NE
neboiznadzagreba2
18:14 13.05.2020.

Ma, dajte.... Kakva je ovo vijest, uhvatili dvije čistačice da prazne kantu u more, a koliko je "pražnjenja" jahti i kupača u sezoni, pa nikome ništa, ovo je epidemija špijuniranja i ništa više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije