Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednakost građana EU
Povratak na članak

Građani smatraju da su proizvodi namijenjeni hrvatskom tržištu slabije kvalitete od onih na zapadu EU-a

"Kupci u Hrvatskoj itekako vode brigu o zemlji porijekla proizvoda koje kupuju. Čak njih 91 posto preferira domaće proizvode, a kvaliteta i sigurnost proizvoda su im najvažniji", objašnjava Borzan

Komentari 7

NE
Neutralac
16:21 14.11.2016.

Istina - u Hrvatsku dolazi roba druge i trece kvalitete... Kupujte domace jer je najbolje... naprimjer Nutela... smece iz Poljske .... velika razlika od Nutele kupljene na Zapadu.... šteta sto Kraš to nema....

VL
DU
Deleted user
15:01 14.11.2016.

Šamponi, detergenti, konditorski proizvodi, higijenski proizvodi (Nutela) , Milka, automobili , elektronika.vaju nas i kradu na svemu...Kaufland Lidl sa svojim trecerazrednim proizvodima....Konzum koji se priolagodio....kad ste zadnji put vidjeli voce I kategorije?.....kad ste zadnji put vidjeli na polici mango kojega mozete vidjeti u Austriji Njemackoj, GB, Francuskoj?

VL
NI
Nikomah95
14:26 14.11.2016.

Primjer: litra loze jednog hrvatskog proizvođača( ne želim ih reklamirati) u Hrvatskoj košta cca 150kn, u Kauflandu u Njemačkoj, u gradu 1500km daleko od Zagreba, ta ista loza košta 11€.

VL
BO
Bogodol
20:15 14.11.2016.

Uopće nemam problema sa kvalitetom proizvoda jer kupujem samo Hrvatske proizvode, čokolada Kandit, Kraš, Zvečevo, prašak za pranje Faks itd. U načelu slažem se da nije u redu proizvod pod istim nazivom imati u različitoj kakvoći no pomalo me kopka crv sumnje nije li ovu akciju drugarica Biljana povela da reklamira strane proizvode jer se na svim dalekovidnicama o tome priča i ističe visoka kakvoća proizvoda u "starom dijelu EU", ako nisam u pravu izvinjavam se zbog svoje sumnje.

VL
Avatar pendreck
pendreck
15:50 14.11.2016.

pa kupite jednostavno ili drugi proizvod ili u drugom lancu koji prodaje original.

VL
Avatar kravata
kravata
16:34 14.11.2016.

Kamiondije koji nisu upoznati voze meso u klaonice a traze spalionice. A iz klaonice izlaze domaci proizvodi.

VL
MA
macks
18:13 14.11.2016.

LJudi to vam se samo pricinjava. Pa gdje bi Europa prodala svoj otpad da nema Hrvatsku ,Bugarsku,Rumuniju ,kao" ravnopravne" clanice?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.