Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekanje ispred zarazne
Povratak na članak

Građani se žale: Bolesnu djecu presvlače na klupi, pregled čekaju satima na hladnoći

- Ljudi čekaju po dva, tri sata, a ako nemaju automobil - čekaju na hladnoći, rekao je građanin te savjetovao da roditelji koji dolaze s djecom na pregled ponesu i topliju odjeću.

Komentari 6

Avatar speak_loud
speak_loud
20:24 02.11.2020.

Pa kako to, 20 godina se izgrađivao takav zdravstveni sustav. Doduše, na nivou je s ostalim ruševnim strukturama u državi (gospodarstvo, obrazovanje, obrana, društvo, pravosuđe...) da je bolje bilo bi čudno.

VL
BR
Branitelj2020
18:57 02.11.2020.

HDZ uhljeb Beroš je stvarno "dobro" organizirao hrvatsko zdravstvo. Pa vi hrvatski građani i dalje glasajte za HDZ.

VL
Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
18:37 02.11.2020.

Ponovimo proceduru: e-uputnica, zdravstvena iskaznica, iskaznica dopunskog osiguranja, iskaznica HDZ-a ili SDSS-a, alternativno kuverta s 200 eura, stanete u red i čekate da vas prozovu.

VL
Avatar Majda
Majda
19:43 02.11.2020.

Ni jedan sustav ne može biti kapacitiran za maksimalno opterećenje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.