Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Građani rekli svoje: Evo kakav su im dojam ostavili kandidati

kolaž
Foto: Pixsell
1/5
23.12.2014.
u 19:52

Ivo Josipović ostavio je pozitivan dojam na 51 posto ispitanih

Dan nakon sučeljavanja predsjedničkih kandidata koje je vodio Mislav Bago, Dnevnik Nove TV objavio je istraživanje koje donosi kakav dojam je svaki od kandidata ostavio na građane. Dojam otkriva tko je, primjerice, u svom nastupu bio najuvjerljiviji, najiskreniji, s najbolji argumentima. Istraživanje je Ipsos puls proveo na reprezentativnom uzorku među građanima Hrvatske koji su gledali sinoćnje sučeljavanje. Pitanje je glasilo – neovisno o vašim prethodnim stavovima o njima, kakav dojam su u sučeljavanju na Novoj TV ostavili sljedeći kandidati?

Ivo Josipović ostavio je pozitivan dojam na 51 posto ispitanih, a negativan dojam na njih 28 posto. Podjednako pozitivan i negativan dojam ostavio je na 21 posto ispitanih.

Ivan Vilibor Sinčić pozitivan dojam ostavio je na 45 posto ispitanih, negativan dojam na njih 28 posto, a podjednako negativan i pozitivan na njih 27 posto.

Sličan rezultat ima i Kolinda Grabar Kitarović. Pozitivan dojam ostavila je na 40 posto ispitanih, negativan na 28 posto, a podjednako pozitivan i negativan na njih 26 posto.

Milan Kujundžić pozitivan dojam ostavio je na 22 posto ispitanih, negativan na 60 posto, a podjednako pozitivan i negativan na 18 posto ispitanih.

>> Josipović: Možda je preosjetljiva; Grabar Kitarović: Ne vrijeđam se tako lako

>> Sučeljavanja su prošla, programi predstavljeni. Za koga biste glasali da su danas izbori?

Komentara 214

US
USA
20:08 23.12.2014.

Ankete Nove TV su kao i uvijek pouzdane ali ups...... sa otklonom od -25% kod kandidata koji ne odgovaraju Mislavu Bagi.

CA
campa
20:11 23.12.2014.

Uopče se ne slažem s navodnom anketom.Moj dojam je bio sasvim drugačiji.Najslabiji dojam je ostavio definitivno Josipović.

IV
ivokroate
20:11 23.12.2014.

dajte ,prestanite vec jednom lagati,obmanjujte javnost,taj vas josipovic, kojeg vi toliko forsirate nije nista pozitivno vec naprotiv samo negativno radio protiv Hrvatske i sad on je 51% pozitivan,pa nije ni 0,001%,pa vecernji kome vi to lazete i za koga vi radite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije