Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crobarometar
Povratak na članak

Građani Plenkovićevu Vladu ocijenili s 2,9, misle da je bolja od Oreškovićeve

Plenkovićev kabinet je bolji, misli 50 posto ispitanika, od Milanovićeva kabineta, a da je podjednak, misli njih 29 posto

Komentari 8

GV
golub Vaso
10:11 27.01.2017.

Orešković nije odveo deficit u nebo, građani su ovce

VL
KR
kresimirn
21:43 26.01.2017.

plenky i miky vs croatia = 5:0

VL
DU
Deleted user
07:04 27.01.2017.

Ako je Plenković toliko uspješan zašto nema ulicu u Zagrebu. Petrova postoji.

VL
PO
portugisac
08:43 27.01.2017.

SDP - ova koalicija u 4 godine potpuno je devastirala Hrvatsku. Toliko krađe i lopovluka od strane vladajučih nikada nije bilo. Hrvatska je najbolje uspjehe postigla za vrijeme Oreškovića kada smo bili bez vlade. Tu su se pokazali naj bolji rezultati. Plenković je uspio u 100 dana stvoriti vladu bratstva i jedinstva. U cijelome svijetu predsjednik sabora je najstariji, pardon naj mudriji samo u Hrvatskoj zbog političke trgovine je to mlad ,z elen i neiskusan. HDZ pobijedio na izborima a Plenki u vladu uzima ministrice lijeve orijentacije. Jedna od njih ućestvuje u financiranju anti hrvatskih filmova. Stvarno uspjeh jer to tzv. Hrvatski "antifašisti" visoko cijene. Prodavati HEP i otkupiti INA-u je pretakanje iz šupljega u prazno. Kome to toliko INA treba i po čemu je to strateško pitanje. Kada mi netko odgovori po čemu je INA strateški interes Hrvatske biti ču mu cijeli život zahvalan. Samo nemojte navoditi razloge uhljebljivana političara.

VL
Avatar slobodan.gering
slobodan.gering
19:42 26.01.2017.

najveći uspjeh plenkovića zasad je lustracija karamarka,crnoje,hasanbegovića,kovač mireka i bujanca

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
21:51 26.01.2017.

Ni Orešković ni Plenković nisu napravili ništa, ali Plenky ima bolju frizuru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.