Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko istraživanje

Građani otkrili čemu možemo zahvaliti izlazak iz recesije

ljudi
Marko Lukunić/PIXSELL
04.06.2015.
u 23:04

Deset posto ispitanih smatra kako je za izlazak iz recesije odgovoran rast izvoza, a svega 8,6 posto Vlada

Hrvatska je nakon šest godina izašla iz recesije, a to može zahvaliti ulasku u Europsku uniju. Tako smatra 18,5 posto od 1300 građana koje je za RTL-ove Vijesti ispitala agencija Promocija Plus.

Deset posto ispitanih smatra kako je za izlazak iz recesije odgovoran rast izvoza, a svega 8,6 posto Vlada. Četvrtina građana (25,4%) pesimistična je u pogledu budućnosti i smatra da nam bolji život neće uskoro ''pokucati na vrata'', a čak 20,6 posto ispitanih vjeruje da će boljitak osjetiti tek za 10 do 20 godina.

>>Građani krive Milanovića što između njega i Karamarka nema komunikacije

Komentara 9

Avatar fenixem
fenixem
23:37 04.06.2015.

Da,da!!!a cemu mozemo zahvaliti masovnom izlazku mladih iz drzave!!mozda nepotizmu,korupciji ili negativnoj selekciji!!!to su pravi razlozi svih problema!!a sta sad kao izasli ste iz frke,e pa hoce li se ljudi moci zaposliti i ako nemaju veze ii tate profesore!!jako tesko!!frka traje i potrajace,a malo koga moze perika grco vise muljati!!!ipak je to balkan!!bio i ostaje!!!

MA
marsovac
23:16 04.06.2015.

izisli iz recesije,...ha,ha,ha,......mozda na papiru. stvarnost je daleko od toga.

Avatar El Indio
El Indio
23:24 04.06.2015.

Previse slusaju Grcica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije