Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANIJE BI UKINULO TEK 6,5%
Povratak na članak

Hrvati najmanje vjeruju u političke stranke, Sabor, Vladu i pravosuđe

Više od dvije trećine građana situaciju u Hrvatskoj ocjenjuje vrlo i uglavnom lošom

Komentari 4

Avatar liquidsky
liquidsky
15:05 08.07.2016.

Drugim riječima, Narod ne vjeruje u vlastitu Državu. Za koju je gotovo nedavno ratovao. Vrijeme je da Narod započne drukčije tretirati političare koji i jesu uzrok ovom žalosnom paradoksu. Kada Narod jednom shvati da političari moraju biti njegovi sluge, a ne gazde, političari - koji su zapravo samo isprazne bahate medijske "zvijezde" i ništa drugo - će se početi drukčije ponašati. Kada će se to dogoditi, ovisi o Narodu, ne o političarima. Kako osviješten Narod, takvi mu političari.

VL
SQ
squalus
14:57 08.07.2016.

Broj županija, gradova i općina treba drastično smanjiti. Lokalni šerifi su jednako opasni, ako ne i opasniji, od državnih moćnika. Stranke se bore za o(p)stanak županija i tolikog broja gradova, jer svaki lokalni šerif može tražiti svoju proviziju "šotobanko" kod investicija.

VL
VK
vlado.kova5
15:00 08.07.2016.

tt

VL
DU
Deleted user
17:19 08.07.2016.

najgore je pravosudje...imamo daleko najvise sudaca u eu po glavi stanovnika a ti su takve ljencije da imaju najvise nerijesenih prredmeta u eu....korupcija je ogromna a i suci su neuki....pogotovo mladje generacije...cast iznimkama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.