Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVRHE NA PLAĆE

Građani na brojne načine pokušavaju izbjeći ovrhe, a od 1. siječnja one će biti otežane, jedan je razlog za to

24.07.2022.
u 06:33

Što se tiče poslodavaca, za njih će, usvoje li se izmjene Ovršnog zakona koje su u proceduri, obveza provođenja ovrhe na plaću prestati 1. siječnja 2023. Poslodavci iz udruge Glas poduzetnika zasad nisu imali upite zaposlenika da im plaće isplaćuju preko Revoluta, a iz HUP-a nam nisu odgovorili kakvo je stanje kod njih.

Komentara 10

ST
streetboy
07:29 24.07.2022.

Nije problem u ovrsi , moras platiti sto si potrosio , nego sto ovhe vode paraziti koji su se sami nemetnuli , sva sreca da hanzekovic otegnuo papke , vece govno ova drzava nije imala.

OT
otrovnijezik
07:35 24.07.2022.

Svaka ovrha bez rješenja suda je ilegalna i nevažeća a FINA i odvjetnici nemaju što tražiti u tom postupku.

JA
jamajka
09:02 24.07.2022.

Nedopustivo je da su ovrhe jedan od unosnijih biznisa odvjetnika i bilježnika. A pitanje duga je pitanje dužnika, ali i vjerovnika koji pristaje na dug od lošeg dužnika. Kako uspostaviti ravnotežu odgovornosti za dug između npr. banke i nekog polupismenogg klijenta kada je banka u pregovaranju nesporedivo jača u tehnologiji, znanju i svemi ostalome i možda ciljano iz nekog razloga nekog gura u dug. Da li se tu može govoriti o prevari itd. itd.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?