Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA SREBRNJAKU
Povratak na članak

Grad Zagreb potvrdio prijave za nadriliječništvo, ali ne i protiv koga

U priopćenju koje je u četvrtak popodne poslano iz Grada Zagreba "u cilju pravilnog informiranja javnosti", stoji da je za nadriliječništvo prijavljena ženska zaposlenica bolnice koja nije liječnica, te nepoznate osobe, zaposlenici Dječje bolnice Srebrnjak, "koje su joj to omogućile i na isto je poticale".

Komentari 3

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
05:20 20.12.2019.

podrška Bandiću i kraljici švicarske

VL
RI
rimac444
22:59 19.12.2019.

Drug Nogalo si umislio da je bolnica njegova prčevina. Okružio se podložnima kojima je mogao manipulirati. A poznato da se doktor i njegovi suradnic koristio blagodatima mita i korupcije, kao na žalost i mnogim drugim bolnicama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.