Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Grad Zadar izgubio spor protiv Nikše Milinkovića

zadar,diklo
Filip Brala/PIXSELL
11.07.2012.
u 16:11

Prije dva mjeseca stanari Poljane Dragutina Domjanića blokirali su promet od mosta do Narodnog trga tražeći od Grada da im pomogne u rješavanju problema koje su imali otkako je Nikša Milinković podigao zid i tako im zatvorio prilazni put.

Grad Zadar i stanari tzv. Galićevih zgrada u naselju Diklo nepravomoćno su izgubili tužbu na Općinskom sudu u Zadru u posjedovnoj parnici protiv Nikše Milinkovića kojega su tužili zbog ometanja posjeda nad javnim putem prema zgradama.

Sudac Željko Rogić odbio je tužbeni zahtjev po svim točkama, a u dokaznom postupku utvrđeno je da je sporni put u trenutku uklanjanja asfalta korišten kao javno dobro, pa tako nije mogao biti u posjedu ni Grada Zadra ni stanara na Poljani Dragutina Domjanića.

Podsjetimo, prije točno dva mjeseca stanari Poljane Dragutina Domjanića blokirali su promet od mosta do Narodnog trga tražeći od Grada da im pomogne u rješavanju problema koje su imali otkako je Nikša Milinković podigao zid i tako im zatvorio prilazni put.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije