Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisan ugovor

Grad Varaždin Veleučilištu darovao nekretnine

'02.11.2011., Prostorije HNS-a, Varazdin, Novoizabrani gradonacelnik Grada Varazdina Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
Marko Jurinec/PIXSELL
20.12.2012.
u 12:00

Ugovorom koji je uime Grada potpisao gradonačelnik Goran Habuš, Varaždin je Veleučilištu darovao zgradu u Križanićevoj ulici koju VELV već koristi, kao i susjednu zgradu, koja nije obnovljena, te pripadajuće dvorište

– Ovo je iznimno važan dan za nas jer 11 godina od osnivanja napokon više nismo beskućnici – rekao je dekan Veleučilišta u Varaždinu Marin Milković prilikom potpisivanja ugovora s Gradom Varaždinom o darivanju nekretnina. Ugovorom koji je uime Grada potpisao gradonačelnik Goran Habuš, Varaždin je Veleučilištu darovao zgradu u Križanićevoj ulici, koju VELV već koristi, kao i susjednu zgradu površine 997 četvornih metara, koja nije obnovljena, te pripadajuće dvorište, ukupno 14.151 četvorni metar. U zemljište vrijedno oko 18 milijuna kuna bit će potrebno uložiti oko šest milijuna kuna, a na VELV-u za to planiraju uzeti kredit.

– Sada plaćamo oko milijun kuna mjesečno za najam prostora za održavanje nastave i kredit s ratom od 800.000 kuna nam se isplati – objasnio je Milković i najavio početak radova u ožujku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije