Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatar

Grad u blokadi, a vijećnici o tome nisu raspravljali ni minute!

Zlatar
Pixsell
31.05.2012.
u 10:27

Vladajuća koalicija šutnju pravda sastankom prije sjednice Vijeća, dok oporba misli da je gradonačelnik sam trebao sve objasniti

Iako je Grad Zlatar ponovno u blokadi, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća ona nije ni spomenuta. Vijećnici nisu pitali kakve posljedice za Grad nosi blokada i kako riješiti tešku situaciju. Gradonačelnik Miroslav Kopjara kaže da blokadu Grada vjerojatno komentira svaki građanin koji je u stranci za Zlatar.

 Kopjar očekivao pitanja

– Da su svi članovi vijeća primarno članovi stranke za Zlatar, valjda bi se zabrinuli. Očekivao sam da će na sjednici netko nešto zapitati, posebno od oporbe, jer je koalicija prije sjednice vijeća imala sastanak na kojem su svi informirani, no očito im primarna briga nije Zlatar. Predsjednik vijeća rekao je da je ta informacija medijska hajka, no mislim da građani imaju pravo znati – kaže Kopjar. Predsjednik Gradskog vijeća Josip Pavlinić objasnio je da na vijeću nije bilo pitanja jer je prije na sastanku zatraženo objašnjenje od gradonačelnika. – Ne znam koliko nam koristi ta medijska pompa. Da je Grad dobro pregovarao, možda do blokade ne bi došlo – kaže Pavlinić. S druge strane, vijećnik SDP-a Krunoslav Klancir smatra da nije imalo smisla ništa pitati, iako je, sudeći prema razgovoru s nama, imao što reći.

 Dug trebalo riješiti prije

 – Blokada je plod neznanja i nehtijenja gradonačelnika, taj dug je trebalo riješiti prije, a nakon presude Trgovačkog suda nije se više ništa moglo učiniti. Osim toga, kao vijećnici očekivali smo da će nas gradonačelnik na sjednici i sam obavijestiti o svemu.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije