Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dug od 3,2 mil.kn.

Grad Split u svibnju šalje ovrhe za pet tisuća obitelji

splitsko vijeće, kerum (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
04.04.2012.
u 18:39

Neplatišama su već prije poslane opomene i rješenja o ovrsi, no ni tada nisu podmirena dugovanja

Do kraja prošle godine, na ime komunalne naknade, čistoće ili naknade za uređenje voda više od pet tisuća kućanstava dugovalo je splitskom gradskom proračunu oko 3,2 milijuna kuna. Zbog toga je Kerumova uprava najavila da će im u svibnju poslati pravomoćna rješenja o ovrsi, piše Tportal.

Neplatišama su već prije poslane opomene i rješenja o ovrsi, no ni tada većina nije podmirila svoja dugovanja te je zbog toga uprava Splita prisiljena poduzeti sve zakonske mjere kako bi utjerala novac.

Više pročitajte u izvornom članku.

Komentara 3

IT
i_tata_bi_sine
18:44 04.04.2012.

Od tih 5000 barem 4999 je dalo glas buzdovanu sa slike.

TO
Toni50
21:50 04.04.2012.

Šaljiva neozbiljna jadna država ili vickasta blkanđija i zakoni za budale male .... Neplatišama su već prije poslane opomene i rješenja o ovrsi, no ni tada nisu podmirena dugovanja, svjesni da su to papri sranja !

PU
pusrane
14:59 05.04.2012.

a kaj su seku ispikale ose...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije