Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno ih pozvali

Grad od budućih ulagača traži "viziju" za autokamp uz Koranu

'18.01.2011.,Karlovac - Nedovrsen i napusten auto kamp na Korani.  Photo: Dominik Grguric/PIXSELL'
'Dominik Grguric/PIXSELL'
03.03.2011.
u 17:53

U javnom pozivu za ulaganje uključeni su svi sadržaji uz rijeku, od kupališta, nezavršenog autokampa, do sportsko-rekreacijskog centra Korana

Grad Karlovac do 31. svibnja očekuje pisma namjere potencijalnih ulagača koji će im "reći" na koji bi način oni uredili desnu obalu Korane.

U javnom pozivu za ulaganje uključeni su svi sadržaji uz rijeku, od kupališta, nezavršenog autokampa, do sportsko-rekreacijskog centra Korana. Potencijalni ulagači moraju u svojoj ponudi poštivati GUP toga dijela grada kojim je predviđeno da se prostor može koristiti u svrhu gradnje i korištenja građevina sportsko-rekreacijske namjene, pa postoji i mogućnost prenamjene postojećg autokampa u manji hotel.

Navedeno je i da Grad prostor ne prodaje te da će nakon isteka dogovorenog vremena korištenja biti vlasnik svega sagrađenog.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chicony
21:24 05.03.2011.

Dakle, sve je jasno - Grad Karlovac, politička koalicija na vlasti, gradonačelnik i \"tvrda utvrda hdz-a\" u županiji javno priznaju da nemaju viziju za Auto kamp na Korani. Zapravo ništa novoga. Osim da im viziju nije otvorila niti tzv. duhovna obnova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije