Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednom kad uđemo...
Povratak na članak

Grad: A što ako EU traži prodaju medija; EU: To ne tražimo!

Delegacija Europske unije tvrdi da je posve normalno u zemljama EU da su mediji u vlasništvu jedinica lokalne i područne samouprave. Važna je transparentnost

Komentari 4

Avatar Glina74
Glina74
13:27 16.12.2011.

EU puca K-----rac za Karlovačke medije i Jelića i kompaniju

VL
WO
Wolf34
16:49 15.02.2011.

Zar da se odreknemo karlovačkog tjednika, ili lokalnog bitena hdz. Gdje vukelićeve rodice pišu i brane mlade nasilnike a poslje bivaju uhljebljene kao glasnogovornice u drugim gradskim fimama. U Karlovcu veći smrad od odlagališta je korupcija i zapošljavanje po hdz ključu.

VL
DU
Deleted user
15:02 17.02.2011.

Dragi komunisti u HDZ-u i SDP-u vi ste potpuno isti, samo ekipa koje je na vlasti trenutno može uhljebiti više svojih igrača, a oni drugi čekaju promjenu vlasti pa nastavljaju uhljebljivanje svojih. Niti jednom (a bilo je promjena snaga u gradskom vjeću) niste otpustili nesposobne , a zaposlili znalce nego ste zapošljavali po partijskom ključu. Sad imamo i gasnogovrnicu Inkasatora, još nam fali u Zelenilu da razgovara i sa mrtvima. Primjeri su ovoga Karlovac i Rijeka pa me vi demantirajte brojkom i slovom.

VL
MA
madas
17:26 18.02.2011.

Da Sveci, i to jos Ciril i Metod.... Dragi gradonacelnice, prva dvojica su bili prosvjetitelji, ljudi koji su radili na opismenjanju sirokih slavenskih masa... Druga dvojica rade na proizvodnji oruzja za masovnu likvidaciju ljudi. Ko tu vidi slicnost, mora daa je ozbiljno poremecen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.