Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u kampanji

Grabar Kitarović zbog viroze i visoke temperature otkazala posjet Slavoniji

Grabar Kitarović
Sanjin Strukić/PIXSELL
03.01.2015.
u 16:25

HDZ-ova kandidatkinja je jutros trebala posjetiti Osječku gradsku tržnicu i tvrtku Transcom, dok je za popodnevne sate bio predviđen posjet Belom Manastiru, Belišću i Donjem Miholjcu.

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović otkazala je zbog viroze i visoke temperature današnje najavljene aktivnosti u Osječko-baranjskoj županiji.

"Posjet predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović Osječko-baranjskoj županiji koji se trebao održati danas otkazuje se, a razlozi su zdravstvene prirode. Zbog viroze i visoke temperature gospođe Kolinde Grabar-Kitarović, posjet se morao otkazati", izvijestili su iz HDZ-a Osječko-baranjske županije.

Dodaju da će Grabar Kitarović posjetiti Osijek i Osječko-baranjsku županiju idući tjedan. HDZ-ova kandidatkinja je jutros trebala posjetiti Osječku gradsku tržnicu i tvrtku Transcom, dok je za popodnevne sate bio predviđen posjet Belom Manastiru, Belišću i Donjem Miholjcu.

>>Daniel Srb pozvao HSP-ovce i simpatizere za glasuju za Kolindu Grabar Kitarović

>>Slavit će onaj koji izvuče nove birače

>>Kolinda odbila sučeljavanje u Lisinskom

Komentara 90

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:44 03.01.2015.

Gospođi Kolindi želim brz oporavak.Za Slavonce ne brinite.Oni će dokazati da komunizam tamo nije opcija.

Avatar jurko_zg
jurko_zg
16:42 03.01.2015.

A steta,buducoj predsjednici zelim sto brze ozdravljenje i veselim se njenom posjetu Slavoniji. Predsjednice kod nas ste uvijek dobrodosli!

OL
olrajt
16:53 03.01.2015.

...gospođo Kolinda !..ozdravite što prije...pripremite se dobro za TV -sučeljavnja !!!....uništite kapu partizanku!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije