Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko Frankfurta

Grabar Kitarović objavila da je stigla iz SAD-a: 'U samoizolaciji sam i poštujem pravila'

Marija Bistrica: Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala proslavi dočeka Nove godine u podne
Foto: Borna Filic/PIXSELL
19.03.2020.
u 16:04

Svjesna je i da će po povratku kući morati u izolaciju, kao i drugi koji se vraćaju iz inozemstva - kazao nam je izvor blizak Kolinda Grabar Kitarović.

Neki su mediji danas objavili da je bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, zbog pandemije koronavirusa "zapela" u SAD-u te da se ne može vratiti u Hrvatsku, no među njezinim suradnicima doznajemo kako je Grabar Kitarović već na putu kući te kako bi u Zagrebu trebala biti oko podne.

- Jutros smo se čuli, bila je na aerodromu u Frankfurtu. Ona je za danas i planirala povratak, tako je i rezervirala kartu. Spekulacije da je u SAD-u tražila posao također su neprofesionalni i nekorektno. Bivša predsjednica davno je objavila da će prije svega posjetiti kćer, bila je u Washingtonu i odžala predavanje na Harvardu. Ostatak vremena je, nažalost, uglavnom provela u sobi, okolnosti su takve. Svjesna je i da će po povratku kući morati u izolaciju, kao i drugi koji se vraćaju iz inozemstva - kazao nam je izvor blizak Kolinda Grabar Kitarović.

Nešto iza 15 sati, Kolinda Grabar Kitarović oglasila se na svom Twitter profilu objavom kako se nalazi u Hrvatskoj te poštuje pravila o samoizolaciji.

 

Komentara 44

DA
dam63
12:11 19.03.2020.

Nek radi od kuće za 8000 eura.

Avatar comandante
comandante
12:04 19.03.2020.

a što ne radi preko neta kako je dogovorila?

AE
Aedes2017
12:35 19.03.2020.

Hm ,neće grom u koprive !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije