Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agrokor
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Za taj ugovor nisam znala, time bi se trebalo pozabaviti povjerenstvo

Ante Ramljak, komentirajući sporne odredbe iz ugovora o roll-up kreditu, rekao je da ga Vlada može u svakom trenutku smijeniti

Komentari 18

DU
Deleted user
17:33 26.10.2017.

Predsjednica možda stvarno i nije znala, no s time se ne bi trebalo" pozabaviti" povjerenstvo već USKOK! A to je tada velika razlika? S tuđim novcem se ne zabavlja!

VL
DU
Deleted user
17:46 26.10.2017.

Nekaj fest bolesno izgleda u zadnji cajt, draga nam predsjednica Kolinda. Da li ste I vi to primjetili?

VL
IB
iva.begovic
15:17 26.10.2017.

Ugovor je kontroverzan jer je u nesukladnosti sa Lex Agrokor i to je za sada jedino pouzdano. Moguće je da taj ugovor ide na korist američkom "strvinarskom fondu" te je, isto tako vrlo moguće, da je suprotan interesima ostalih vjerovnika. O pravnim začkoljicama što ima veću snagu Zakon ili ugovor tj. Zakon o Agrokoru ili Zakon o obveznim odnosima, o tome odgovor može dati ozbiljna pravna analiza. Naši saborski zastupnici razbacuju se floskulama, sumnjivo im je kao običnim građanima, ali oni, za razliku od običnih građana, mogu tražiti expertno pravno tumačenje.

VL
RI
rikavac
18:50 26.10.2017.

Naravno predsjednica opet nista nezna nit je sta cula kao u slucaju Sanadera. Svagdje zeli da se pita gura nos prica nebuloze obecaje svasta nesta a kad se pojavi problem onda naravno nista nezna.

VL
Avatar dobry
dobry
16:09 26.10.2017.

Poštovana gospođo Predsjednice, još vi ne znate tko je stara komunjara V. Šeks. Zamjerili ste se otjeravši ga sa mjesta savjetnika Predsjednika RH. Taj će učiniti sve da vam naudi, pa makar usput morao "potrošiti" cijeli kredibilitet svoga lutka Plenkovića.

VL
BM
branko.mihalic1
21:13 26.10.2017.

sama amnezija niko nis nezna

VL
AN
antonelić
19:11 26.10.2017.

nije kolinda mogla znati za roll-up jer je taman slavila rođendan kod zdravka m. ... a drugi dan je bila zaokupljena rješavanjem zagađenja slavonskg broda ... treći dan je lobirala za most čiovo i uspravnicu baltik jadran crnomore ... četvrti dan je polagala ispit na doktoratu a zatim nas je uvodila u eru blagostanja ... ej , kradezenjare zašto šutite , ajte malo komentirajte nešto pozitivno ... nije vrag da kmečite , kme , kme ...

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:26 26.10.2017.

M ne može biti da ti to nisi znala. Ti inače znaš sve!

VL
IS
istri
18:30 29.10.2017.

ti nista neznas tocno je ali znas uzivati ko glumica lantrajuci svugdi na racun poreznika, i kontejnerasa. ustvari ti bi trebala sve znati a ako nisi sposobna mjenjaj arbeit.

VL
Avatar anlaser
anlaser
09:48 27.10.2017.

Od početka mandata slušam :"nisam znala, Švedska, Švicarska, Danska, Irska, najbolji, najbogatiji, njpametniji.... bla bla bla.... "! Treba li uopće komentar?

VL
MA
Marvin
20:36 27.10.2017.

Sta se ova c. brine o nasoj predsjednici cudo jedno .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.