Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velered predsjednika Franje Tuđmana
Povratak na članak

Grabar-Kitarović uručila Bozaniću posmrtno odlikovanje za kardinala Kuharića

Na svečanosti su nazočili članovi obitelji Tuđman i Kuharić te predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, predsjednik Vlade Andrej Plenković, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković

Komentari 8

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:37 14.02.2020.

Nadam se da Kuharić nebu imal problema na drugom svetu zbog ove (ne)časti

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
13:01 14.02.2020.

Velered Privatizacije i Pretvorbe ?

VL
MA
Malenkost
16:10 14.02.2020.

Kao u komunisticko doba- sama odlikovanja! A gdje je danasnja HR? Iseljevanje, Demografija, Buducnost,Siromastvo, ... . Sto je to sto su te Franje zasluzile? Obadava su bili za Ne-Lustraciju! Svoju proslost su htijeli sakriti i maldi Partizan Franjo i Crkva sa svojim UDBAskim Dosusnicima (Svecenici, Biskupi i jedan umrli Kardinal, kako to sa osmijehom na licu zborise Josipovic). Danasnja HR jest nastavak Komunizma ! Bozanicu sjede u rezerviranim prvim Klupama Konvertiti ! A sad ce neki Svecenici cude kako su im polako Crkve prazne ili ne tako pune kao nekad. Oni sitrijebise Hrvate iz HR a one koji ostadose dolje osiromasise do dna EUa. Sto to ima za smjeskanje i Dojenice s Coklolindom! ? Srami te se.

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
13:35 14.02.2020.

Ekipa koja od stoljeća sedmog parazitira na muci i gluposti naroda. Sve dok je ovaca neće falit vune.

VL
BR
BraniteljJakob
15:51 14.02.2020.

Nemojte tako protiv te zene. Crkva joj je pomogla sakriti milijun eura na sigurno, pa se sad mora na neki nacin oduziti.

VL
HŽV
14:27 14.02.2020.

Svi su ga već dobili,red je na pokojne....

VL
IV
IvoDivo
14:00 14.02.2020.

Kraljica, do zadnjeg dana na ponos svom narodu, a nasljeđuje je drug vucibatina koji je od nasilničkog djetinstva pa do danas pokazao tko je i što je i čije gore list.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.