Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9. izmještanje ureda

Grabar - Kitarović seli ured u Ličko - senjsku županiju

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
31.08.2017.
u 14:36

Predsjednica će povodom prvog dana nove školske godine, zajedno s ministricom znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Blaženkom Divjak, posjetiti Osnovnu školu „Dr. Jure Turića“ u Gospiću.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od 4. do 7. rujna 2017. godine izmjestit će svoj ured u Ličko-senjsku županiju, priopćili su iz Ureda predsjednice.

Ovo je deveto izmještanje Ureda predsjednice izvan Zagreba.

Boravak u Ličko-senjskoj županiji predsjednica Grabar-Kitarović započet će u ponedjeljak gdje će, zajedno sa županom mr. Darkom Milinovićem i gradonačelnikom Gospića Karlom Starčevićem nazočiti podizanju predsjedničke zastave.

Predsjednica će povodom prvog dana nove školske godine, zajedno s ministricom znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Blaženkom Divjak, posjetiti Osnovnu školu „Dr. Jure Turića“ u Gospiću. 

U privremenom Uredu u zgradi Ličko-senjske županije predsjednica Grabar-Kitarović održat će radne sastanke.

U organizaciji Vijeća mladih Predsjednice Republike Hrvatske u Gospiću će se održati okrugli stol na kojem će, uz Predsjednicu Republike, sudjelovati predstavnici resornih ministarstava i drugih nadležnih institucija te mladi Ličko-senjske županije. 

Isto tako, izmještanjem Ureda predsjednice nastavit će se projekt „Osjeti Hrvatsku“ tijekom kojeg će se šefovi diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditirani u Republici Hrvatskoj upoznati s prednostima i mogućnostima Ličko-senjske županije.

Komentara 23

Avatar soliloquy
soliloquy
15:01 31.08.2017.

Šteta što se trajno ne relocira u neku od hercegovačkih vukojebina. To bi ipak bila sredina po njenoj mjeri - posvuda "hrvatski državljani", a nigdje hrvatske države.

DU
Deleted user
15:50 31.08.2017.

Ne seli u Visoku? Ova je poput njenih prethodnika parazit od koga nikakve koristi.

PR
prarvat
14:52 31.08.2017.

To i jest ceremonijalna funkcija pa ovakve simbolične geste imaju smisla. Kao porezni obveznik smatram da ne trebamo imati izbore za predsjednika. Bolji je njemački model. Ništa ne košta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije