Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica u Istri
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Trka na prstenac neizostavna je nacionalna kulturna priredba

Trka na prstenac,odavno je nadišla okvir lokalne manifestacije postavši neizostavni dio bogatoga kulturnog identiteta Istre i cijele Hrvatske, istaknula je hrvatska predsjednica

Komentari 13

Avatar Mamlazac
Mamlazac
23:15 19.08.2018.

Cim se pojavi predsjednica u naslovu cekinjasta orjuna na zadnjim nogama. Kolinda ostaje i drugi mandat, Nikad vise nece imati svoga predsjednika.

VL
PU
Pulchrum
22:28 19.08.2018.

Naša predsjednica poštuje Domovinu i tradiciju i zna koje su prave vrijednosti. Za svaku pohvalu.

VL
HR
Hrvatska
19:39 19.08.2018.

Gledaj Jusipovica kiselog osmijeha kad vidi nasu kraljicu.

VL
DU
Deleted user
05:42 20.08.2018.

Kgk i plenkovic imaju cilj iseliti cim vise hrvata iz domovine.....po nalogu gospodara krupnog kapitala.... ......kgk se hvali nonicevom partizanstinom ima pravo jer da joj nonic nije bio sumski birac nikada se nebi zaposlila u mvp leglo komunisticke juge osvjedocenih antihrvatskih djelovanja.....a hrvatskoj sirotinji rat i put na robovanje na zapad.. ...trka konja kultura onda su huni najkulturniji na svijetu ili mongoli..... Istra i cijela hrvatska koji govor...

VL
EL
elkomadante
07:08 20.08.2018.

kulturnjača

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:07 19.08.2018.

Same seljačke manifestacije diljem Hrvatske financirane društvenim novcem iako je čovjek već davno hodao po mjesecu!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:33 19.08.2018.

Kako živimo u vrijeme promjene vrijednosnih sudova u svijetu (čak i SKC), tako će naša Vrhovnica Madona Kolinda BBh, pored deset Majki Božjih, Djevica Marija biti proglašena za jedanaestu razdjevičenu Mariju Vrhovnicu. Ova je učesnik svakog dogadjaja u Lijepoj našoj, gdje diže rep domicilnim dvonožnim glodarima, papkarima i kopitarima (magarcima) Od kada je gavran pocrnio svijet nije vidio takvu sveprisutnu vrhovnicu. Treba li se uopćeš čuditi što je Hrvatska najuspješnija država u EU (pored Bugarske), a njeni dvonožni papkari u stampedu, a kopitari u galopu bježe iz Lijepe naše u bijeli svijet trbuhom za kruhom.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:28 19.08.2018.

moj je nonic bio Titov partizan...

VL
NO
nogogaz
19:38 19.08.2018.

Na svaku svinjsku procesiju....HDZ i ostali domoljubi trose novac na temelju politike umisto sredje i dugorocnih ekonomskih planova, jer jih zapravo nemamo... A niko nije kriv da smo sluzbeno postali najsiromasnija drzava u EU i da nastavljamo tim " domoljubnim" putem.

VL
AA
AAAAAA
22:13 19.08.2018.

predsjednice, hebala te trka na prstenac, plaćamo te da štitiš Ustav, a obersnel, anemični dezerter &comp. ti ga buše po volji! Ostavi se gluposti i zaštiti Ustav!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.