Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanAK s predsjednikom EP-a
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: 'Samo ujedinjena EU može zaštititi europske vrijednosti'

Dodala je kako će za vrijeme predsjedanja Vijećem Europske unije Hrvatska dati daljnji poticaj prijedlozima i inicijativama koje pridonose uravnoteženom i održivom gospodarskom rastu, promiču povezanost i jačaju sigurnost njezinih građana.

Komentari 5

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:21 05.12.2019.

Predsjednica je medu vodecim politicarima eu

VL
NA
Nadalinaaa
19:59 05.12.2019.

Koje to europske vrijednosti štiti EU kartel? Kršćanstvo? Obitelj? Europske narode i njihovu tradiciju? Neee, EU uvodi masonsko soroševsku protuprirodnu ideologiju i organizira invaziju ilegalnih migranata koje plaćaju našim novcem kako bi uništili nacionalno tkivo europskih naroda.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:27 05.12.2019.

Zašto EU parlament nije izabrao našu Vrhovnicu Kolindu BBh, za poglavarku, umjesto von Ursule, te bi se tako dogodio EU spas u posljednji čas. Ali neka se EU utapa najavjernijem stadu Hrvatskog Boga je važnija njegova kao neovisna država, kojuu će Ivana Hrvatskaa učiniti Rajem zemaljskim, na jednoj strani, te u poprednju svjetsku vojnu silu, na drugoj strani. Neka se čuva bastard Putin, jer će uskoro Ivana Transatlanska, sa svojim bojovnicima bez mane i straha, pregaziti remetilačku Rusiju, kao nekada TAM žabu, zar ne?

VL
AN
antonelić
15:43 05.12.2019.

" presjednica je izrazila svoje mišljenje " ??? !!! ... pa zar ona uopće razmišlja ... ona ima polpetu ! ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.