Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američka turneja predsjednice
Povratak na članak

Grabar-Kitarović razgovarala s Thaçijem: Oprezni smo oko odnosa Beograda i Prištine

Hrvatska predsjednica u ponedjeljak navečer po lokalnom vremenu sudjelovat će na prijemu koji organizira američki predsjednik Donald Trump i Prva dama za najviše uzvanike Opće skupštine UN-a

Komentari 38

TE
Teuta
12:12 25.09.2018.

Pa, "oko odnosa Beograda i Pristine" i nema se bog zna kako mnogo biti "oprezan". Kosovo je bivsa Autonomna Pokrajina i kao takva nakon raspada bivse drzave ostala je dio teritorija novoformirane SRJ. Kako je po pitanju Kosova napravljen usredd Europe "americki presedan" o "osamostaljenju pokrajine" nepoznato je siroj javnosti. Nekako je to dvosijekli mac za Beograd, misljenja sam: odrzavati red i zakon na Kosovu mozda je i najnezahvalnija misija koju je, cak i onodobni Beograd, mogao imati. A onda opet, prekrseno je (ne samo "povrijedjeno") medjunarodno pravo na najgrublji moguci nacin nekakvom, ispada samovoljom, (nekoga iz) Amerike. Odrzavati red i zakon tamo vise nisu u obvezi (sta opet nije bas premnogo nezahvalan "gubitak"), teritorij su izgubili te sada imaju susjedski (vise granicni) problem sa istoimenom, pa gotovo sam sigurna da se pita i svakoga od vas, i vi bi uzimali termin "pokrajina" iz prostoga razloga sta, eto, doista takav cin nije baziran na nicemu drugom nego "samovolji" (nekoga iz) Amerike.

VL
Avatar Dino Francetić
Dino Francetić
09:58 25.09.2018.

Bravo predsjednice. Vidjeli smo najljepše slike iz SAD-a.

VL
Avatar Observer
Observer
09:37 25.09.2018.

Predsjednica i nasi nogometasi dostojno predstavljaju Hrvatsku u svijetu . U Zagrebu bi im razni "Macani" iskljucivali mikrofone .

VL
KI
kimi
10:54 25.09.2018.

Ne vidim da li se izljubila sa Tačijem...makar upola srdačno kao sa Vučićem...

VL
WH
whitesox69
14:24 25.09.2018.

leftardi i istočne komšije na aparatima!

VL
UB
UBS
10:11 25.09.2018.

šta se čeka sa Vojvodinom?ona isto ima pravo na odcjepjenje i Europski put bez opančara srba...

VL
CI
cinbenik
09:52 25.09.2018.

Presjednica podjela i raseljavanja Hrvatiuca iu Hrvata,je sumnjivo legalna presjednica HDze Hrvata,....To ZNA SE znaju i vani....No jako je ucinkovita......Koliko je samo dobra donijela ,u Hrvatskoj,kada je selila urede od grada do grada...Gdje god se popjavila,od tada je Hrvata u tim zupanijama manje i manje......Trilateralka je ,jako ucinkovita i u izbjeglickoj krizi...zarko je zeljela ,vojsku na granicama i zicu,kao i Madjari......Sada resaje droge,i spolnu jednakopravnost.....Jedan od njenih sponzora i prijatelja,je u bjegstvu u Hercegvini,od Hrvatskog pravosudja...Sada mu se pomaze oboriti sve optuzbe...Cudno je da nije Mamica uspjela zastititi,onakvog domoljuba,pa je covjek morao pobjecibu Hercegovinu,gdje jednopartiski HDZe kandidati,dobivajiu 100% glasove,u demokrastkom biranju.......Rijesitce ona i problem Srbije sa Kosovom....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.