Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jačanje veza

Grabar-Kitarović primila rumunjskog predsjednika Wernera

Klaus Werner,Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.06.2015.
u 22:45

Predsjednica Republike istaknula je i važnost bolje energetske i prometne povezanosti Zagreba i Bukurešta

Borba protiv korupcije i organiziranog kriminala te neovisnosti pravosuđa, posebice u kontekstu ispunjavanja kriterija za pristup schengenskom prostoru, izazovi su koje dijele Hrvatska i Rumunjska, složili su se hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i rumunjski kolega Klaus Werner danas u Zagrebu.

Predsjednica Republike istaknula je i važnost bolje energetske i prometne povezanosti Zagreba i Bukurešta, posebice na području Dunava i dunavskog koridora koji Hrvatska još uvijek nije dovoljno iskoristila te istaknula želju i namjeru za osnaživanjem trilaterale između Hrvatske, Mađarske i Rumunjske kao i osovine Jadran-Baltik.

>>Grabar-Kitarović: Svijet se mijenja velikom brzinom. To donosi nove prilike, ali i izazove

>>Predsjednica se sastala s američkim forenzičarima

Foto: Alcatel

Komentara 13

AN
anticenzura
23:26 15.06.2015.

U cije ime ova govori o energetici u nasoj zemlji? Sta ti je nasa drzava djedovina? Kakva Trilaterala s Baltickim zabokrecinama krcatim tonama oruzja sto su ih NATO i Amerikanci nakrcali i opkolili. Eno su im Amerikanci stigli 30 kilometara od Ruske granice i spremaju se za pljacku resursa, ni jedini mediji nisu objavili. Nitko se ne smije pacati u energetiku i resurse nase zemlje i nasega naroda, nista bez Referenduma i pitanja gradjana, a posebno ovi iz zlocinacke organizacije sto su opljackali naciju 90-ih, i sto se spremaju predati Amerikancima nasu naftu, plin i vode, i porobiti Hrvatski narod. Uskoro ce biti rata na planetarnom nivou, mi se ne smijemo mijesati ni pod tockom raznom, a kamoli slusati ovu NATO lutku na koncu, sto zagovara ''Trilateralu'' nase zemlje s najkriticnijom tockom na planeti, da nas zalozi za topovsko meso, da nam djecu salje u rat, a nisu jos ni ovaj metabolizirali. Neka navlaci cizme sebi i svojoj djeci, i neka kupi prnje, sirok joj svijet, ali sta dalje od nas, nase drzave i nasega naroda, mi nemamo namjeru ratovati s nikim, a posebno s nuklearnim silama, sto su jasno rekli da ce gadjati razbojnike sto im se usele u dvoriste, prve koji im se namjeste, pa sve redom. A tko poznaje Ruse, zna dobro da se oni ne sale, kada je u pitanju njihova Majcica Patrija.

Avatar mirica19
mirica19
09:49 16.06.2015.

Predsjednica gradi ljepšu sliku Hrvatske :))

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
10:29 16.06.2015.

Lijepo je vidjeti taj tempo naše predsjednice... Samo tako naprijed....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije