Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREDNJOEUROPSKA INICIJATIVA
Povratak na članak

Grabar-Kitarović primila predsjednika EBRD-a

Chakrabarti je iskazao interes za projekt LNG terminala na otoku Krku.

Komentari 2

DU
Deleted user
04:33 04.12.2018.

gdjo kgk obitelji bjeze na zapad prije svega iz ekonomskih razloga i vase demagogije u stvari vi ih tjerate iz domovine jer postenim radom ne mogu ostvariti ni minimalne zivotne dostojne uvjete ..sto ste vi ucinili na pantovcaku nista a da jeste nasli ste neku kuju kiku ...i to je potez mandata.. ...funkcija predsjednika republike hrvatske u regiji je i tako besmislena da besmislenija ne moze ni biti.. ..sada vi pripremajte novogodisnje bakanalije i pricajte price na price..ako ne bude novi mandat bit ce za vas nesto uhljebnicko... . .na zdravlje...

VL
NO
nogogaz
22:39 03.12.2018.

Aur frst wađajna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.