Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Austriji
Povratak na članak

Kolinda Grabar-Kitarović: Hrvatska ne može ući u grčki scenarij

Dijelimo zajednički interes i da je riječ o pristupanju država Jugoistočne Europe u članstvo EU-a i NATO-a, iako Austrija nije članica NATO-a, kazala je Kolinda Grabar-Kitarović

Komentari 38

DC
DC
16:03 18.06.2015.

Svaka joj cast!

VL
LA
LaurenceofArabia
15:56 18.06.2015.

Obnovljivi izvori energije: high five za Kolindu. Prije nego krene pljuvanje sa strane esdepeovaca na racun njenog nedavnog lobiranja Crne Gore and Co u Nato: samo totalno ignoriranje recentnih dogadjaja u svijetu i totalna nespremnost za shvacanje geopolitickih prilika (koje se velikom brzinom mijenjaju) moze dovesti do kritiziranja njenih posljednjih poteza. Sto se tice politicke, vojne i geopoliticke strategije posljednjih mjeseci, svaka joj je bila na mjestu.

VL
Avatar guza guzic
guza guzic
16:41 18.06.2015.

Jedina nasa predsjednica lipa pametna Hrvatica samo hodaj po svitu i ulipsavaj lipu nasu imas mandat jos 9g 8m 3dana Hrvati tako odlucili

VL
FN
Fr@njo
17:02 18.06.2015.

Super , nasa Predsjednice, Baltik -Jadran..nastavite.

VL
IB
iva.begovic
22:13 18.06.2015.

Vjerujem izvješću SOA-e da su strane obavještajne službe zainteresirane za hrvatsku energetsku neovisnost. Sada će nas Predsjednica, preko Austrije, izručiti u energetsko naručje, "zna se" koje velesile.

VL
PI
pistaljka
00:57 19.06.2015.

Draga Kolinda, tisućljetni "mjenjači novca" znaju svoj posao. Ako su doveli USA, Britaniju i 95% država na svijetu na koljena, zašto neće moći isto učiniti i sa Hrvatskom, i to vrlo uskoro. Samo oni koji istjeraju zločince lihvare iz svoje zemlje i počnu stvarati vlastiti novac, poput Islanda, a ne "posuđivati" bezvrijedne papire od zio-lihvarskih banaka, mogu napredovati. Svijet koji poznajemo posljednja dva tisućljeća, nažalost, robuje i biva uništavan od ovih svjetskih đavolskih parazita najgore vrste. Ne postoje svjetske financijske institucije, nego postoje svjetske đavolske lihvarske institucije, koje kao pravi paraziti stoljećima sišu krv i život svog domaćina i na koncu ga potpuno uništi. Kada se uništenje postigne, parazit se samo seli slijedećoj žrtvi, te sa naučenim i isprobanim pogubnijim metodama iz prošlosti, uništava mnogo efikasnije novu žrtvu i naslijeđuje sve njeno bogastvo. Samo onaj koji poznaje neprijatelja može se obraniti od njegova nauma.

VL
BR
brojevi
08:03 19.06.2015.

Kao što dolikuje pravoj predsjednici, KGK stala je u obranu RH i Vlade bez obzira na unutarnja razmimoilaženja i neslaganja. Nije pribjegla blaćenju vlastite zemlje i njenih političkih protagonista što je inače uvriježena praksa nekih kratkovidnih političara. Istinu ne trebaa skrivati ali isticanje samih negativnosti je zlonamjerno i štetno.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:22 19.06.2015.

Osjećam se kao u jugoslaviji, sve su vijesti iste .., frizirane i birane....važno je da nas vlada i partija vode pravim putem u ružičastu zonu ali pakla ...

VL
KA
kajinx
17:16 18.06.2015.

Samo nemoj Jadran bušit.

VL
DU
Deleted user
01:07 19.06.2015.

RH od uvođenja precijenjene kune i prepustanja trzista uvoznicima srlja u zid. Uskoro ce drzava i drustvo biti duzni da nece moci vracati niti kamate a kamoli glavnicu. Buduci da je tek izabrana velike su sanse da se to desi vec u mandatu Kitarovicke. I sto ce onda ona pricati puku? Austrijanci su zadrzali moratorij na dolazak nasih sljakera tamo tako da im nasi drzavni cinovnici mogu reci hvala. No egzoduz ce se desiti jer je Njemacka digla moratorij.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
16:21 18.06.2015.

LNG je cista lova, i tu nam ne treba nikakva strana pomoc. Tu nema rizika, samo dobit. Jedino sto nam treba je par dobrih i iskrenih ljudi da to sve vode u interesu drzave i naroda. Pa to je bar jasno. Nemojte samo naci novog Sanadera i slicne izdajnike. Ako nemate covjeka od iskrenog povjerenja za te poslove, ja cu vam ga naci vani.

VL
Avatar aunick
aunick
17:08 18.06.2015.

Udruzeni napasnici na Hrvatsku Predsjednicu se izgubise, ranije ih je bilo kao podrepnih muha. Konacno i oni naj tvrdji se povlace i pricutno uvazavaju da je Predsjednica Kolinda Margaret Tacher za politiku u poredjenju sa lignjom i burdusom. Jest ba je slatki Ivo bio umjeren,umjeren maltene ono ko ga j..be neije bitno Stipe je bija zabavan,zabavan do ciste sprdacine. Gospodja Kolinda je prije svega mudra politicarka i kulturna osoba. Nebi je volio vidjet u drustvu cetnika sa istoka ali ako se mora,uredu susjede nemozes mijenjati. Samo neka se ne upusti zabavljati onog glavonju Dodick of RS.

VL
Avatar poštarZD
poštarZD
08:45 19.06.2015.

Nisam znao da je Kolinda i slijepa...

VL
ZG
zg223
07:37 19.06.2015.

jel to ona s ovom izjavom ustvari hvali rad nase vlade?hehe

VL
Avatar Getrib
Getrib
20:37 18.06.2015.

Ništa novo, sjećamo se velikog interesa nekih austrijskih banaka iz devedesetih.

VL
DU
Deleted user
16:22 18.06.2015.

Oni nisu ukinuli Hrvatima dozvole za rad, tako da i njima treba dozvola za rad u Hrvatskoj. Prije krize bilo obrnuto, Dosli s novcem i muzli dok su mogli, kasnije su morali i 250milijardi eura otpisati kao gubitak, ali to je sitnica naspram zarade prijasnjih godina. Ba bilo bi interesantno njih sad preskociti.

VL
Avatar d-ano
d-ano
18:33 18.06.2015.

Koliko su nase firme novih poslova potpisale nakon ugoscavanja nase... predsjednice,,ili je dogovorila kao bivsi koliko ce turit u vlastiti djep provizije,,,

VL
BA
beto_alonso
17:40 18.06.2015.

Umjesto jeftinijeg ruskog plina imat ćemo skuplji LNG ..američki ili katarski..

VL
KG
Kings-Gambit
15:58 18.06.2015.

hahahahaha😅 uspravnica 😅😅😅😅

VL
Avatar adminjepeder
adminjepeder
16:05 18.06.2015.

"Nakon svečanog dočeka u Uredu predsjednika Austrije, tête-à-tête susreta" Zašto niste taj "tete-a-tete" susret naše predsjednice i Austrijskog predsjednika doslovno preveli da i naši dragi Kromanjolci razumiju šta je ona radila u Austrij.i

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.