Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije odlaska iz rh

Grabar Kitarović obišla rodni Grobnik i sudjelovala u proslavi Sv. Bartola

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: ''
1/6
24.08.2014.
u 19:15

Posjetila sam majku koja je bolesna i obišla moj rodni Grobnik te probala tradicionalna jela ovog divnog hrvatskog kraja u kojem sam provela lijepo djetinjstvo, kazala je predsjednička kandidatkinja HDZ-a

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju je posjetila, kako je naglasila, svoju Gromiščinu. Sudjelovala je na proslavi blagdana Svetog Bartola u mjestu Čavle gdje joj tetka Grozdana Rak posjeduje restoran ''Pomorac''.

- Posjetila sam majku koja je bolesna i obišla moj rodni Grobnik te probala tradicionalna jela ovog divnog hrvatskog kraja u kojem sam provela lijepo djetinjstvo. Napunjena pozitivnom energijom koju uvijek dobijem od svoje obitelji i mještana vraćam se u Bruxelles te odlazim ubrzo u Veliku Britaniju na summit NATO saveza - izjavila je Grabar Kitarović za Večernji list.

>>Profesor Jakov posvetio se obitelji i političkoj karijeri supruge Kolinde

>>Kolinda Grabar-Kitarović: I MORH se uključio u Josipovićevu kampanju

Komentara 46

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:04 24.08.2014.

Ovo zahtijeva hitan Josipovićev odgovor: odlazak na krsnu slavu Sv.Milutina skupa sa svojih 150 savjetnika kod četničkog vojvode Nikolića na leskovačku mućkalicu. Go Ivo go!

HL
HV_LAKI102
21:45 24.08.2014.

Kad ce vec jednom ti izbori?

Avatar marnie
marnie
19:50 24.08.2014.

Prelijepa Kolinda ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije