Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

Grabar-Kitarović: Nisam ni obitelji rekla da idem raditi u NATO

'Kolinda01_pxl_unu_300311'
''
31.03.2011.
u 08:15

- Još uvijek sam na dužnosti veleposlanice u Washingtonu, a do stupanja na novo radno mjesto neću davati izjave i intervjue, kaže veleposlanica

- Točna je vijest da ću postati pomoćnicom za javnu diplomaciju glavnog tajnika NATO-a. Velika je to čast i priznanje za mene osobno, ali i za Vladu, diplomaciju i državu. Još uvijek sam na dužnosti veleposlanice RH u Washingtonu i u skladu s tom funkcijom i dalje ću djelovati po pravilima Ministarstva vanjskih poslova te do stupanja na novo radno mjesto neću davati izjave i intervjue. Tim je riječima Kolinda Grabar-Kitarović za Večernji list komentirala vijest iz Bruxellesa kamo se uskoro seli kako bi radila uz glavnog tajnika NATO-a Rasmussena.

Hrvatska veleposlanica u Washingtonu nije o mogućnosti profesionalnog napredovanja u karijeri govorila ni svojim roditeljima ni najbližim prijateljima želeći da prođu sve potrebne formalnosti vezane uz natječaj.

Ključne riječi

Komentara 55

UN
unbekant
09:24 31.03.2011.

neka se zahvali bivsem presjedniku Mesicu,da njega ne bude,ti bih Kitarovicko bila i dans nepoznata,i obicni HDZ-radnik..........

OB
-obrisani-
08:26 31.03.2011.

Od sada će njezin muž voditi službeni tenk NATO-a, kako kaže, da podigne dijete iz vrtića.

Avatar petric1
petric1
21:21 31.03.2011.

Kamo sreće da je moja žena pa da kod mene radi NATOM :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije