Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlikovala PP Garešnica
Povratak na članak

Grabar-Kitarović primila izaslanstvo MUP-a u prigodi Dana policije

Uvjerena je da će nedavno provedene kadrovske promjene "pridonijeti još boljem radu svih sastavnica MUP-a i, slijedno tomu, još većem povjerenju građana u državu".

Komentari 4

Avatar mrTrobec
mrTrobec
18:02 29.09.2017.

AhaHa,povjerenje građana u lopovsku državu,opet trabunja

VL
BU
Bubalamala
19:09 29.09.2017.

Pre strasno ih je vise gledati samo se naslikavaju, samohvale a od njih nist koristi, drzava nam propada a oni to jos nisu ni primjetili !

VL
AN
antonelić
21:10 29.09.2017.

evo je , pojavila se počasna doktorica na kvadrat i sada krećemo u blagostanje ...

VL
CI
cinbenik
06:36 30.09.2017.

Potvrdjena rastjerivacica i podjele Hrvata ,se tako nadala dacemo postati Swizarsja,za samo par mjeseci njenog unistavackog presedovanja.....Pa se nadala preseliti u Visoku......Pa se nadala zabraniti Tita i Partizane......pa se nadala istjerati vojsku na granicr.......Steta je samo sto se nezove Nada,nego trilateralna Kolinda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.