Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alijev u posjetu Hrvatskoj
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Hrvatska vidi Azerbajdžan kao strateškog partnera

Grabar-Kitarović je također najavila da će Hrvatska uskoro otvoriti veleposlanstvo u Azerbajdžanu

Komentari 6

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
00:37 07.09.2018.

Azerbajdžan je jedan od najvaznijih svjetskih energetskih faktora, puno kulturniji i napredniji od balkanskih zabokrecina kojima se klanjali njezina dva predhodnika, BG, Zarajevo, Banja Luka. Jos jednom jedno veliko Bravo za predsjednicu, ostali iššš iššš nazad na grane:))

VL
DU
Deleted user
12:42 06.09.2018.

Kgk bas svasta vidi.....

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
17:58 06.09.2018.

aaa Armenija azerbejđan afganistan-to su naši strateški partneri-sve vas voli i ljubi vaša ktaljica

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:24 06.09.2018.

O dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava što si nam poslao svoju izaslanicu, a našu Vrhovnicu Madonu Kolindu BBh. Od kada je gavran pocrnio nije bilo takve državnice, koja čuda stvara doma i diljem svijeta, Ova stoji na braniku neovisne države cijelu noć (drži mrtvu stražu na granici) izlažući se mrtnoj opasnosti jer su na nju zautočili štršljenovi, da bi u ranu zoru dočakala u svom uredu Azerskog Predsjednika Alijeva kojeg će pomusti za milijarde USD za Jadranski plinovod . Do kraja dana naša spasiteljka, braniteljka, prosvjetiteljka, trenerka, gasiteljka i da se dalje ne nabraja će stati na branik neovisne države i najvjerodomoljubnijeg stada našeg Hrvatskog Boga, tako da hrvatski dvonožni glodari mogu mirno spavati, dok dvonožni papkari i kopitari će i dalje u stampedu ili galopu nastaviti jurišti u bijeli svijet, Kažu da su putevi Svevišnjeg nepredvidivi, ali u slučaju njegovog najvjernijeg stada glodara su vidljivi i iz aviona, a završavaju u Raju zemaljskom .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.